Ing. Topinka Miroslav

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 53 let

O mně: Vystudoval jsem ekonomiku na ČVUT, táborům se věnuji profesionálně od roku 1991. Jsem zakladatelem CK Topinka. Mám dceru 30 let.
Zájmy: lyžování, cestování, motoristický sport, adrenalinové akce
Ing. Topinka Miroslav

Jánská Markéta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Markéta a je mi 23 let. Studuji logopedii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Mezi mé zájmy patří různé sporty a cestování. Většinou mě nepotkáte jinak než rozesmátou.
Na tábory, školy v přírodě a adaptační kurzy jezdím každé léto již 5 let.
Jánská Markéta

Kuchtová Klára

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Mám ráda sport, dobrodružství a hlavně dobrou partu lidí. Také ráda čtu knížky a kouknu na dobrý film. Baví mě práce s dětmi.
Kuchtová Klára

Mgr. Balaban Vlado, Ph.D.

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 40 let

O mně: V současné době jsem student doktorského studia a odborný asistent na Pedagogické fakultě v Olomouci. Od raného dětství mě bavilo trávit čas v přírodě a zároveň jsem trénoval fotbal a basketbal. Mezi mé koníčky patří: plavání, pěší turistika, jízda na kole, rafting, basketbal a čtení. Vystudoval jsem Fakultu tělesné výchovy a sportu v Banja Luce (Bosna a Hercegovina), poté magisterské a doktorské studium na Fakultě tělesné kultury v Olomouci – obory Aplikovaná tělesná výchova a Kinantropologie. V letech 2011 až 2021 jsem pracoval jako sportovní animátor v dětském kempu pod záštitou Veřejného fondu pro dětskou ochranu Bosny a Hercegoviny ve městěch Kumbor a Bečiči (Černá Hora).
Mgr. Balaban Vlado, Ph.D.