Fričlová Kateřina

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Káťa. Narodila jsem se v roce 2001 v Pardubicích. Každé léto trávím na táborech. Jezdím i na školy v přírodě a adaptační kurzy. Práce s dětmi mě baví, proto jsem se rozhodla pro studium pedagogické fakulty v Olomouci, kde studuji již čtvrtým rokem, obor učitelství prvního stupně ZŠ. Od tohoto roku také učím na ZŠ v Olomouci. Mezi mé zájmy patří cestování, hra na klavír. Ze sportů mě baví například volejbal, basket nebo plavání.
Fričlová Kateřina

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana

Mullerová Pavlína

Funkce: Zdravotník
Věk: 28 let

O mně: Pocházím z vesničky Polepy, kousek od Litoměřic. Mám vystudovanou kosmetickou školu + pedagogické minimum se zkouškou složenou v Praze. Jako dítě jsem jezdila na tábory a nyní mě velice těší pomáhat s jejich organizací a vedením dítek.
Mullerová Pavlína