Mgr. Lacina Olga

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let
Mgr. Lacina Olga

Metelková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Tereza, je mi 23 let, pocházím z jižní Moravy a momentálně studuji obor zubní lékařství na vysoké škole. Od malička jezdím na tábory, dříve jako účastník a teď jako vedoucí. Baví mě cestování a poznávání nových kultur. Ráda běhám a chodím na procházky do přírody, ráda plavu a nepohrdnu ani inline bruslením. Moc se neumím nudit a pořád něco vymýšlím. Baví mě připravovat program pro děti, jsem společenská, umím si ze sebe udělat legraci a mou snahou je, aby si děti z tábora odvezly co nejvíce báječných zážitků.
Metelková Tereza

Kolková Šárka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji Šárka Kolková. Ve škole se věnuji češtině a dějepisu. Mám ráda červenou barvu. Miluji psy a oslíky. Ve volném čase chodím ráda na hory a hokej. Nemám ráda kyselé okurky.
Kolková Šárka

Bc. Hladký Petr

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Petr. V současné době studuji Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy s oborem Učitelství základů společenských věd a dějepis. Při studiu působím jako učitel na Klasickém gymnáziu Modřany v Praze 12, kde učím výchovu k občanství a dějepis. Pro CK Topinka pracuji již od roku 2012 a byl jsem již téměř na všech typech táborů. Nejčastěji jste mě mohli potkat na Adventure Weeku, ale vyzkoušel jsem si třeba i English camp nebo tábor v zahraničí. Mám rád poezii, historii, umění, filosofii, hudbu, ale samozřejmě také akci, adrenalin a skvělou společnost. Budu se na vás těšit!
Bc. Hladký Petr

Bár Tadeáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj!! Jmenuji se Tadeáš Bár, je mi 26 let a dostudoval jsem na Technické škole ve Varnsdorfu (obor strojař). Pocházím ze severních Čech z města Rumburk, ale momentálně žiji v Olomouci. Od 6 do 14 let jsem se věnoval fotbalu a 3 roky fitness. Jsem přátelský, milý a nekonfliktní člověk se smyslem pro humor, který rád poznává nové lidi. Na všechny se těším, bude to skvělý týden plný zábavy a nových věcí! :)
Bár Tadeáš