Čurdová Andrea

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Je mi 23let.
Na tábory jezdím už od svých 7 let, od 15 let pak jako pomocná vedoucí, od 18 let jako vedoucí. Byla jsem na tanečních táborech a adrenalinových campech. Pracuji ve školství. Mám pedagogické vzdělání, konkrétně obor mimoškolní a předškolní vzdělávání. Od 18 let jsem vedla kroužek mažoretek, pomáhala jsem také na akcích DDM, byla jsem také na táboře basic. Pocházím z Děčína.
Ráda pracuji s dětmi ve svém volnu.
Čurdová Andrea

Dittrichová Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jsem milá a přátelská holka, která bude jednou učitelkou menších dětí. Mám ráda jakoukoli formu umění a u dobrých filmů ráda popisuju jakýkoli zbytečný detail. Miluju totiž záhady a hledání souvislostí. Mám super vztah k dětem a naplňuje mě s nimi zažívat různá dobrodružství. A taky ráda peču.
Dittrichová Eliška

Kubánková Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj;) jsem holka z Prahy, která jezdí na tábory už od dětství a má z nich nejkrásnější vzpomínky na každé léto. Každý rok poznávám nové děti (někdy se setkám i s těmi, co již znám) a pokaždé se od nich něco nového naučím a něco nového zažiji! A v tom spočívá krása této práce – je to nekonečný proces zlepšování se, poznávání nových lidí, přístupů, názorů atd. Jsem pro každou legraci, ráda se směji a jsem děsně extrovertní osoba :D Neustále něco musím dělat, ať už tancovat, sportovat, číst si, bavit se s lidmi, hrát na housle nebo jíst! Mám již pár let jako vedoucí za sebou, také jsem učila různé kroužky jako angličtinu, tanec, badminton, futsal, míčové hry...
Kubánková Kristýna

Neumann Michael

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Dobrý den,

jmenuji se Michael Neumann, je mi 27 let a jsem nadšený sportovec. Momentálně dokončuji studia na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Druhý rok se věnuji táborům s CK Topinkou, kde sdílím své nadšení pro různé sporty, ať už jde o fotbal, basketbal, volejbal nebo gymnastiku, které jsem dříve aktivně hrál i trénoval.

Kromě toho pracuji také jako videomaker. Spolupracuji s různými organizacemi, včetně CK Topinky, Univerzity Karlovy, ČVUT, Sportaku Junioru a dalšími, kde se věnuji natáčení a editaci videí. Tato práce mi umožňuje propojit kreativitu s mým sportovním duchem, takže je velice pravděpodobné, že i z vašeho tábora budete mít vzpomínkové video, které zachytí všechny naše nezapomenutelné chvíle.

A když nejsem na hřišti nebo za kamerou učím tělesnou výchovu na gymnáziu Botičská v Praze.

Můj život je plný aktivit, ale nejvíce se těším na chvíle, které strávíme spolu na táboře. Připravte se na spousty sportu, zábavy a nových dobrodružství!
Neumann Michael

Zárubová Lucie

Funkce: Odborný lektor
Věk: 29 let

O mně: Ahoj jmenuji se Lucka je mi 29 let a mám ráda jakýkoliv sport. Závodně jsem jezdila 9 let kanoistiku, sport je mé druhé já. Momentálně se věnuji jízdě na kole (downhill), běžkování, plavání, snowboard a všechny druhy extrémních sportů. Pracuji v půjčovně se sportovním vybavením a dělám instruktorku spinningu. Mimo jiné jezdím jako instruktorka vodáckých kurzů. Mám vystudovanou zdravotnickou školu obor sociální činnost, tudíž zvládám i práci ve školkách s dětmi. Děti miluji, sama mám doma 3letou holčičku.
Zárubová Lucie

Čurdová Martina

Funkce: Praktikant
Věk: 16 let

O mně: Ahoj,
mé jméno je Martina Čurdová.
Je mi 16 let.
Studuji mimoškolní a předškolní pedagogiku.
Těším se na tábory, až poznám všechny děti a společně si užijeme skvělou zábavu.
Čurdová Martina