Boreš Tomáš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a jsem studentem Masarykovy univerzity a její pedagogické fakulty. S CK Topinka jezdím už třetím rokem jako vedoucí a mám za sebou různé druhy táborů, od českých NERF táborů po zahraniční tábory ve Španělsku. Věřím, že s dětmi se nikdy nenudíme a oni se nebudou nudit na našich táborech, nevěříte? Tak se přijeďte přesvědčit.
Boreš Tomáš

Choutková Tereza

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 21 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Tereza Choutková a pocházím z malé vesnice poblíž Havlíčkova Brodu. Vystudovala jsem Střední odbornou školu pedagogickou v Čáslavi a nyní jsem studentkou 3. ročníku pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Ve volném čase se věnuji hře na bicí, kytaru, klavír a akordeon. Když zrovna nesedím za hudebními nástroji, věnuji se sportu - je mi jedno jakému, hlavně když mám okolo sebe dobrou partu! Miluji práci s dětmi a s mládeží. Mimo jiné, jsem vedoucí dětského pěveckého sboru. Při svém studiu jsem se setkala se spoustou věkových skupin a pracovala s nimi. Být vedoucí na táboře pro děti je pro mě práce za odměnu! Nemůžu se dočkat, až Vás na táboře všechny poznám a užijeme si dny plné zábavy!

Pro CK Topinka:
2021 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
Choutková Tereza

Šichman Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Honza, je mi 22 let a pocházím z Boskovic. Momentálně pracuji v Brně jako programátor počítačových her, ale s tábory mám zkušenosti již mnoho let.

Pro CK Topinka:
2023 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
Šichman Jan

Podraská Kamila

Funkce: Zdravotník
Věk: 24 let

O mně: Práce s menšími dětmi je přesně to, čemu se chci v životě věnovat, proto jsem se i rozhodla studovat pedagogickou školu. Velmi ráda rozvíjím sportovní dovednosti dětí, sama jsem sportovkyně, věnuji se závodně florbalu. Cizí mi ale nejsou ani jiné sporty. Když mě potkáte, tak nejspíš budu mít úsměv na rtech, ten neodkládám. Věřím, že tábor může být pro menší děti ta správná cesta k samostatnosti, proto se do jeho realizace ochotně zapojuji. Umím trpělivě vysvětlovat, nezkazit žádnou legraci a dětem dopřát pocit výjimečnosti.

Akce pro CK Topinka:
2017 - Varvažov - Hotel Transylvánie/Underworld
2018 - Varvažov - Cesta kolem světa v 21. století
2019 - Varvažov - Dobrodružství rudých tváří
2020 - Varvažov - Bradavice
2021 - Růžená - Cesta do středozemě
2022 - Krkonoše - Lyžařský a snowboardový tábor
2022 - Černá Hora - adrenalin a moře
2023 - Krkonoše - Lyžařský a snowboardový tábor
2023 - Růžená - Avatar
2023 - Černá Hora - adrenalin a moře
2023 - Růžená - Adventure week 3
2023 - Růžená - Adventure week 2
2024 - Malá Úpa - Lyžařský a snowboardový tábor
Podraská Kamila