Ženíšková Pavla

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj,

jmenují se Pájí a pocházím ze Šumavy. Po celou dobu svého dětství jsem jezdila na letní tábory a vždy jsem si je moc užívala a doteď mám spoustu krásných zážitků. Poté, co jsem opustila základní školu a nastoupila na střední školu (obor cestovní ruch), jsem opustila i táborový svět. Po pár letech mi táborová dobrodružství začala chybět, a tak jsem se rozhodla vrátit zpět, tentokrát na pozici vedoucího. Letos mě čeká již 4. táborová sezóna na této pozici.

S dětmi aktivně pracuji po celý rok. V rámci svého studia (Učitelství pro 1.stupeň) docházím každý týden na praxi na základní školu, doučuji matematiku, jsem lektorka na adaptačních pobytech a školách v přírodě. V zimě působím, jako instruktorka v lyžařské škole.

Svůj volný čas trávím ráda s přáteli, pobytem v přírodě a sportovními aktivitami. Volný čas věnuji také dobrovolnické činnosti na větších sportovních akcích v Jižních Čechách.

Ráda přijímám nové výzvy a jdu do neznáma, pokud si myslím, že mě kroky posunou vpřed.

Doufám, že uvidím u dětí úsměv na tváři a šťastný pocit ze hry.

Těším se na nové i na známé tváře táborníků i tábornic :D
Ženíšková Pavla

Bambušková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj všichni! Jmenuji se se Lucka a pocházím z Pardubic. Studuji Cizí jazyky pro cestovní ruch na Univerzitě Hradec Králové.
Ve svém volném čase hraju volejbal, hraju také na kytaru, mám ráda detektivky, hlavně ty od Agathy Christie, a poslouchám hudbu téměř všeho druhu (až na dechovku). I když nejsem zrovna nadšencem dějepisu a biflování historických dat či událostí, působím rovněž jako průvodkyně na zámku v Opočně, protože naprosto miluji vyprávění zajímavých příběhů ostatním lidem.
Na tábory jezdím od svých osmi let a vždycky pro mě byly tou nejlepší a nejzábavnější částí celého roku. Z táborů mám tolik úžasných vzpomínek, kterých je nespočet, a nesmírně se těším na zážitky, které přinese i rok letošní!
Bambušková Lucie

Neumann Michael

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Dobrý den,

jmenuji se Michael Neumann, je mi 27 let a jsem nadšený sportovec. Momentálně dokončuji studia na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Druhý rok se věnuji táborům s CK Topinkou, kde sdílím své nadšení pro různé sporty, ať už jde o fotbal, basketbal, volejbal nebo gymnastiku, které jsem dříve aktivně hrál i trénoval.

Kromě toho pracuji také jako videomaker. Spolupracuji s různými organizacemi, včetně CK Topinky, Univerzity Karlovy, ČVUT, Sportaku Junioru a dalšími, kde se věnuji natáčení a editaci videí. Tato práce mi umožňuje propojit kreativitu s mým sportovním duchem, takže je velice pravděpodobné, že i z vašeho tábora budete mít vzpomínkové video, které zachytí všechny naše nezapomenutelné chvíle.

A když nejsem na hřišti nebo za kamerou učím tělesnou výchovu na gymnáziu Botičská v Praze.

Můj život je plný aktivit, ale nejvíce se těším na chvíle, které strávíme spolu na táboře. Připravte se na spousty sportu, zábavy a nových dobrodružství!
Neumann Michael

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS