Ženíšková Pavla

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj,

jmenují se Pájí a pocházím ze Šumavy. Po celou dobu svého dětství jsem jezdila na letní tábory a vždy jsem si je moc užívala a doteď mám spoustu krásných zážitků. Poté, co jsem opustila základní školu a nastoupila na střední školu (obor cestovní ruch), jsem opustila i táborový svět. Po pár letech mi táborová dobrodružství začala chybět, a tak jsem se rozhodla vrátit zpět, tentokrát na pozici vedoucího. Letos mě čeká již 4. táborová sezóna na této pozici.

S dětmi aktivně pracuji po celý rok. V rámci svého studia (Učitelství pro 1.stupeň) docházím každý týden na praxi na základní školu, doučuji matematiku, jsem lektorka na adaptačních pobytech a školách v přírodě. V zimě působím, jako instruktorka v lyžařské škole.

Svůj volný čas trávím ráda s přáteli, pobytem v přírodě a sportovními aktivitami. Volný čas věnuji také dobrovolnické činnosti na větších sportovních akcích v Jižních Čechách.

Ráda přijímám nové výzvy a jdu do neznáma, pokud si myslím, že mě kroky posunou vpřed.

Doufám, že uvidím u dětí úsměv na tváři a šťastný pocit ze hry.

Těším se na nové i na známé tváře táborníků i tábornic :D
Ženíšková Pavla

MUDr. Nováková Lucie

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Pracuji jako praktický lékař pro dospělé v Ústí n.L., mám doma 2 hyperaktivní děti, kluka, který miluje Fortnite a Nerf, a malou cácorku, která pořád zpívá, tančí a neposedí. I když pracuji s dospělými, práce s dětmi mě moc baví, je to skvělá změna stereotypu a relax. Jinak mám ráda dobrou hudbu a tanec, hl. břišní tance. :)
MUDr. Nováková Lucie