Metelková Tereza

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Tereza, je mi 23 let, pocházím z jižní Moravy a momentálně studuji obor zubní lékařství na vysoké škole. Od malička jezdím na tábory, dříve jako účastník a teď jako vedoucí. Baví mě cestování a poznávání nových kultur. Ráda běhám a chodím na procházky do přírody, ráda plavu a nepohrdnu ani inline bruslením. Moc se neumím nudit a pořád něco vymýšlím. Baví mě připravovat program pro děti, jsem společenská, umím si ze sebe udělat legraci a mou snahou je, aby si děti z tábora odvezly co nejvíce báječných zážitků.
Metelková Tereza

Míková Gabriela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Čauky, jsem Gabča a tábor byl "zamlada" ten nejlepší způsob, jak strávit o prázdninách nějaký ten čas s kamarády, jezdila jsem hlavně se skautem, ale ani tábory u moře mi nejsou cizí. Když mám teď volno, zastihnete mě většinou pod stanem někde v přírodě nebo naopak obdivuji krásy cizích měst. Mám ráda jógu, videohry, kreslení a starání se o vzácné pokojovky. Už se těším, jak si to letos užijeme!
Míková Gabriela

Bc. Válková Věra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Věrka a je mi 23 let. Už od základní školy jsem se chtěla stát učitelkou, což se mi splnilo a v současné době pracuji jako učitelka na 2. stupni, zároveň studuji český jazyk a občanskou výchovu na vysoké škole. Odmala jsem jezdila na tábory jako účastník a s přibývajícím věkem se ze mě stal vedoucí. Jsem komunikativní a velmi společenský člověk, což znamená, že nemám problém pracovat v týmu, naopak oceňuji být mezi lidmi. Nejradši mám kolektivní sporty (volejbal, florbal). Při chvíli klidu mě najdete s knížkou. Také ráda zpívám, tancuji a poznávám nová místa. Ráda vymýšlím nové věci pro děti a své okolí a tato činnost se neobejde bez úsměvu na mé tváři.
Bc. Válková Věra

Křůmal Jiří

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Jirka a jsem studentem vojenského studia na Univerzitě obrany v Brně. Od dětství mě bavilo jezdit na tábory především v rámci Skautu a chtěl bych využít příležitosti v tom pokračovat. Zajímám se hlavně o silový sport, zdravý životní styl, cizí jazyky a baví mě poznávat nové věci.
Křůmal Jiří

Doucková Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Jsem studentka pedagogického lycea v Praze, ráda se starám o děti. Zajímá mě kreslení, čtení, psaní a historie. Vždycky se ráda něčemu přiučím.
Doucková Anna

Čihounek František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, vystudoval jsem střední zdravotní školu, obor sociální činnost. Od svých deseti let jsem jezdíval na tábory jako dítě a následně jsem začal jezdit jako vedoucí. Ve funkci oddílového/hlavního vedoucího jsem tak už 10 let. Mám rád spolupráci s dětmi, především jejich kreativitu a nápaditost. Mezi mé zájmy patří především poslech hudby, hra na kytaru a občas si rád zahraji v divadle. Především rád vymýšlím aktivity pro děti a následně mám radost, když se podaří to, aby si děti odnášely spoustu zážitků a úsměv na tváři.
Čihounek František