Metelková Tereza

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Tereza, je mi 23 let, pocházím z jižní Moravy a momentálně studuji obor zubní lékařství na vysoké škole. Od malička jezdím na tábory, dříve jako účastník a teď jako vedoucí. Baví mě cestování a poznávání nových kultur. Ráda běhám a chodím na procházky do přírody, ráda plavu a nepohrdnu ani inline bruslením. Moc se neumím nudit a pořád něco vymýšlím. Baví mě připravovat program pro děti, jsem společenská, umím si ze sebe udělat legraci a mou snahou je, aby si děti z tábora odvezly co nejvíce báječných zážitků.
Metelková Tereza

Voráčková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, já jsem Lucka, pocházím z Vysočiny a momentálně studuji na VŠ obor zubní lékařství. Ve svém volném čase ráda sportuji, chodím na aerobik, jumping a taebo a mám obecně ráda tance všeho druhu. Mimoškolně chodím školit dentální hygienu do mateřských a základních škol. Na práci s dětmi mě nejvíc baví jejich nadšení do všeho nového a upřímná radost z každého dosaženého cíle. Pojďme společně prožít nezapomenutelné léto ve Španělsku plné nových kamarádů a dobrodružství!
Voráčková Lucie

Vyleťalová Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, mé jméno je Tereza a jsem studentkou zubního lékařství na LFHK v Hradci Králové. Ráda trávím čas v přírodě a s kamarády. Od svých šesti let jsem součástí skautského oddílu, kde už několik roků působím jako vedoucí skautských družin a účastním se různých akcí a táborů. Mám ráda snad všechny druhy sportu, ale nejvíce lyžování, silové tréninky a plavání. Jsem usměvavá, přátelská, spolehlivá, trpělivá a práce s dětmi mě naplňuje.
Vyleťalová Tereza

Křůmal Jiří

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Jirka a jsem studentem vojenského studia na Univerzitě obrany v Brně. Od dětství mě bavilo jezdit na tábory především v rámci Skautu a chtěl bych využít příležitosti v tom pokračovat. Zajímám se hlavně o silový sport, zdravý životní styl, cizí jazyky a baví mě poznávat nové věci.
Křůmal Jiří

Bc. Mrosková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, já jsem Terez. Studuji psychologii a k tomu jsem si přidala ještě druhý obor (Andragogiku a personální řízení) ze zvědavosti a k rozšíření obzorů. Jsem sportovní nadšenec, takže když se naskytne jakákoliv sportovní příležitost, ráda po ní hned skočím. Závodně hraji frisbee a volejbal, v zimě učím lyžování a čas od času zajdu na horolezeckou stěnu, tenis nebo zkouším nějaký nový sport. Zbožňuji smích, takže mě často potkáte s úsměvem na tváři a vyprávějící vtípečky z mého života, co jsem kde zase zkazila. :D Velkou část svého života jsem chodila do skauta a následně jsem tam dělala vedoucí, takže mám i k přírodě a dětem velice blízko. Také pracuji v několika neziskových organizacích.

I díky půl roku v zahraničí, kde jsem studovala přes ERASMUS v UK, jsem si oblíbila cestování, a zvláště poznávání kultury dané země.
Bc. Mrosková Tereza