Vinšová Lenka

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Lenka Vinšová, mám dokončenou střední školu s maturitou a dva roky jsem studovala na UK MFF Fyziku zaměřenou na vzdělání ve spojení s matematikou. Studovala jsem rok na PedF UPOL jako hlavní předmět český jazyk a jako vedlejší matematiku se společenskými vědami.
Mám ráda přírodu, kde trávím spoustu svého volného času na výletech, zvířata, klid, práci s dětmi a knihy, které byly důležitou náplní mé práce v knihkupectví.
Na dětské tábory jako vedoucí jezdím od 18 let, kde jsem vedla oddíl dětí v různém věku. Vedla jsem několik kroužků na mateřských a základních školách (flétna a věda na MŠ, kytara a věda na ZŠ). Ráda pracuji s dětmi, protože se od nich můžu něco naučit a zároveň se snažím naučit něco já je, nejlépe zábavnou formou.
Vinšová Lenka

Kembitzká Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jsem z Prahy, ale momentálně studuji v Pardubicích na FZS obor "Porodní asistence". Ráda sportuji a nezastaví mě ani špatné počasí. Nejvíc se věnuju běhu a jízdě na kole. Také ráda čtu a když to nemusí být skripta ke zkouškám, odpočinu si u pěkné knížky, ať už je z žánru romantiky, fantasy nebo detektivka.
Na dětských táborech jsem vyrostla a mám z nich ty nejlepší zážitky: od 6 do 16 let jsem jezdila jako dítě na tábor skautského typu, kde jsem se přesunula do funkce praktikanta a později i vedoucího, takže jsem ráda, když na dětech vidím, že je tábor baví.
Obecně ráda pracuji s děti jakéhokoliv věku, proto taky studuji PA a během roku si přivydělávám hlídáním dětí.
Kembitzká Kristýna

Kirchnerová Zuzana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let
Kirchnerová Zuzana

Bc. Hlaváč Jarmil

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem z Prostějova, studuji strojírenství na univerzitě v Ostravě. Mezi mé koníčky patří hlavně Street workout, i proto se velmi zajímám o fyzicky náročné akce. Věnoval jsem se plaveckým sportům a v současné době jsem se stal jejich rozhodčím. Mám rád práci s dětmi a těší mě, když jim můžu předat kus svého nadšení a lásky ke sportu.
Bc. Hlaváč Jarmil

Ipri Alexandra

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let
Ipri Alexandra