Šimko Luboš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Žiju v Libočanech u Žatce. O armádu a vojenskou tematiku se zajímám od malička. Od 13 let se věnuji airsoftu. Zhruba od tohoto věku jsem se s rodinou zúčastňoval hasičských soutěží a aktivit, které se týkají Libočan (Pochod Václava Hájka, šedá stopa, Hry bez plotů). Můj hlavní koníček - jak už jistě dobře tušíte:) - je airsoft. Na několika airsoftových táborech s CK Topinka jsem byl jako účastník a od 18-ti let jezdím jako vedoucí. Moc už se těším až budu předávat své vědomosti mladším a užijeme si týden plný zábavy.
Šimko Luboš

Eliáš František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Pocházím kousek od Karlových Varů a mám vystudovanou Střední lesnickou školu ve Žluticích. Pracuji u Vojenských lesů a statků s.p. Mezi mé koníčky patří střelba, lov, cvičení a hry. Předešlých několik let jsem na tábory u CK Topinka jezdil jako účastník, nyní už jako vedoucí. Baví mě dělat program s dětmi, už se na Vás těším.
Eliáš František

Procházková Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Zdravím, jmenuji se Eliška, mám 20 let a jsem jsem studentkou vysoké školy v Praze. Jsem aktivní člověk, chvíli neposedím. Mezi mé koníčky patří jízda na koni, posilovna nebo třeba i kreslení. U CK Topinka jsem roky jezdila na tábor military nebo i adrenalin Camp. Už teď se těším a tábor si společně královsky užijeme.
Procházková Eliška

Pávek Jonáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj,
Jsem mladý ex-táborník připraven na výzvy a otevřený novým zkušenostem. Tábory jsem jako dítě miloval, a proto se k nim s chutí vrátím i jako dospělý.
Mezi mé silné stránky bych zařadil hlavně komunikaci a schopnost udržet si chladnou hlavu, ať se děje, co chce.
Mé koníčky jsou Airsoft, vojenská tématika, plavání a cokoliv, u čeho je za potřebí zapojit tělo i mysl.
Účast na akcích:
Nerf arena camp (15.7. - 22.7. 2023)
Mini-military camp (29.7. - 5.8. 2023)
Military camp (5.8. - 12.8. 2023)
Pávek Jonáš

Nesnídal Otakar

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jsem z Jindřichova Hradce, ale studuji v Moravské Třebové. Na tábory s CK Topinkou jezdím už několik let, ale teprve nyní popvé jako vedoucí. Už od mala jsem měl k ozbrojeným složkám blízko, teď díky škole mám k armádě ještě blíž a ledacos jsem se naučil. Mezi moje další záliby patří bojové sporty, skauting a především letectví.
Nesnídal Otakar

Šturmová Eva

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Čauky, jmenuji se Evča. Momentálně jsem studentkou maturitního ročníku na střední škole.
Mezi mé záliby patří airsoft, počítačové hry a celkově věci spojené s vojenskou tematikou.
Od malička jezdím s CK Topinka jako účastník, ať už zimních nebo letních táborů. K mým nejoblíbenějším patří airsoftový tábor. Tento rok jedu poprvé jako oddílový vedoucí. Proto doufám, že si to spolu užijeme a pojedete domů s novými zážitky spolu s nadšením pro další rok.
Šturmová Eva

Beznoska Josef

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Jmenuji se Pepa, pocházím z Čáslavi, menšího města nacházejícího se ve Středočeském kraji. Airsoftu se věnuji už okolo pěti let. Mezi mé koníčky patří například turistika, jízda na motorce a zájem o vojenskou tématiku, tudíž mi není cizí ani bushcraft či základy zelené taktiky. Jsem sportovně založený člověk, který má blízko k přírodě. Zároveň se i rád zasměji a věřím, že si sedneme.
Beznoska Josef

Hatle Samuel

Funkce: Praktikant
Věk: 16 let

O mně: Jmenuji se Samuel, studuji na střední odborné škole civilního letectví Praha Ruzyně. Airsoft hraju už 4 roky a na airsoftové tábory jezdím každý rok od léta 2020. Mezi mé další koníčky patří fitness a cestování a létání. Už 2 roky jsem aktivním členem ČČK a působím jako medik na školních zápasech.
Hatle Samuel

Ipri Alexandra

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let
Ipri Alexandra

Alačkova Andrea

Funkce: Zdravotník
Věk: 20 let

O mně: Zdravím všechny, jsem studentkou z Brna a letos se se mnou potkáte jako se zdravotnicí na Růžené. Krom zdravotnictví se také věnuji širokospektrálnímu vzdělávání dětí, tanci a můžete mě potkat i na graplingu nebo MMA. Těším se na vás:)
Alačkova Andrea