Pazderník Tobiáš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Airsoftu se aktivně věnuji 8 let a stejně tak dlouho navštěvuji tábory CK Topinka. Na táborech jsem zažil dobrodružství jako táborník a v roce 2019 jsem dostal jedinečnou příležitost být oddílovým vedoucím. Tato příležitost mi přinesla spoustu nových dovedností a zkušeností. Věřím, že budu mít možnost se i v dalších letech setkávat v létě s novými táborníky a zažívat s nimi další úžasná dobrodružství.
Pazderník Tobiáš

Svoboda Marcel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marcel a pocházím z Tachovska. Airsoftu a střelbě se věnuji od mala, jsem bývalý člen SVZ Tachov a bývalý závodní střelec IPSC jak airsoftovými, tak ostrými zbraněmi. Rád získávám a předávám své zkušenosti a těším se na letošní táborníky. Jsem si jistý, že se spolu naučíme něčemu novému, a hlavně si tábor maximálně užijeme !
Svoboda Marcel

Kovařík Dominik

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Dominik Kovařík, je mi 21 let a airsoft hraji již 7. rokem. Patří rozhodně mezi mé oblíbené koníčky. Působím také jako vedoucí skautského oddílu. Mezi mé další koníčky patří IT technologie, auta a počítače.
Kovařík Dominik

Melichar Matyáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Matyáš Melichar, airsoftu se věnuji již 9 let a před 10 lety jsem začal jezdit na tábory od CK Topinka. Každý rok jsem si tábor užíval jako táborník a přibývaly mi stálé nové a skvělé vzpomínky. V roce 2019 jsem dostal možnost jet poprvé jako praktikant, a to rovnou na dva turnusy, které jsem si neskutečně užil a přinesly mi mnoho nových zkušeností, od té doby jezdím jako táborový vedoucí pravidelně každý rok.
Melichar Matyáš

Bulawa Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Adam, dostudoval jsem chemii na střední zdravotnické škole v Praze. Mám rád airsoft, posilování, přírodu a počítačové hry. Od 12 let jsem začal pravidelně s nadšením jezdit na airsoftové a military tábory. Tábory mě nadchly do vojenské tématiky a chtěl bych v tom pokračovat jako vedoucí a v budoucnu jako voják z povolání, abych i vás zasvětil do airsoftu a všeho, co se týká armády. Už se nemohu dočkat na staré ale i nové tváře, s kterýma si společně tábor užijeme.
Bulawa Adam

Merta Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Tomáš, pocházím z malého města kousek od Domažlic a již 5. rokem se zabývám airsoftem. Mezi moje koníčky patří hlavně airsoft a procházky přírodou s přáteli a se psem. Sám jsem na tábory jezdil jako dítě a teď pokračuji jako vedoucí. Doufám, že si tábor společně užijeme.
Merta Tomáš

Hřídelová Zuzana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Od útlého věku jezdím na rozmanité tábory – klasické, airsoftové i umělecké. Jako vedoucí působím čtvrtým rokem na vodácko-turistickém, jehož oddíl vedu celoročně. Baví mě turistika, chodit do přírody, vymýšlet hry a aktivity. Ráda se věnuji dětem, kromě táborů mám zkušenosti i ze školek, dětských center a praktických škol i školek, kam mě zavedlo studium střední školy (obor sociální činnost) a já si to zamilovala natolik, že jdu studovat speciální pedagogiku i na vysokou školu.
Těším se, že si tábor společně užijeme.

Zuzka
Hřídelová Zuzana

Wiesinger Robert

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Mám vystudovanou uměleckou školu jako řezbář/restaurátor. Momentálně působím jako voják z povolání.
Mezi mé zájmy patří historie, sport, military, bushcraft a airsoft, kterému se věnuji aktivně 9 let.
Jsem velitel a předseda airsoftového klubu S.A.T (Special Airsoft Team Rožmitál pod Třemšínem) od roku 2014, kde vedeme malé airsofťáky od začátku, kdy si poprvé osahají zbraň až po jejich postupnou zdokonolovací přípravu ve střelbě a taktice.
Předtím jsem byl od roku 2010 střelcem závodního týmu S.P.A.S. (military paintball). Střelbě se věnuji profesionalně, sportovně i rekreačně.
Wiesinger Robert

Rauner Martin

Funkce: Praktikant
Věk: 17 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Martin a airsoftu se aktivně věnuji 5 let, ale na airsoftové tábory jsem pravidelně jezdil každý rok od roku 2015, mezi mé další koníčky patří fitness a fotbal.
Rauner Martin

Mgr Vlková Pavla

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let
Mgr Vlková Pavla