Pazderník Tobiáš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Airsoftu se aktivně věnuji 8 let a stejně tak dlouho navštěvuji tábory CK Topinka. Na táborech jsem zažil dobrodružství jako táborník a v roce 2019 jsem dostal jedinečnou příležitost být oddílovým vedoucím. Tato příležitost mi přinesla spoustu nových dovedností a zkušeností. Věřím, že budu mít možnost se i v dalších letech setkávat v létě s novými táborníky a zažívat s nimi další úžasná dobrodružství.
Pazderník Tobiáš

Kovařík Dominik

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Dominik Kovařík, je mi 21 let a airsoft hraji již 7. rokem. Patří rozhodně mezi mé oblíbené koníčky. Působím také jako vedoucí skautského oddílu. Mezi mé další koníčky patří IT technologie, auta a počítače.
Kovařík Dominik

Svoboda Marcel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marcel a pocházím z Tachovska. Airsoftu a střelbě se věnuji od mala, jsem bývalý člen SVZ Tachov a bývalý závodní střelec IPSC jak airsoftovými, tak ostrými zbraněmi. Rád získávám a předávám své zkušenosti a těším se na letošní táborníky. Jsem si jistý, že se spolu naučíme něčemu novému, a hlavně si tábor maximálně užijeme !
Svoboda Marcel

Melichar Matyáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Matyáš Melichar, airsoftu se věnuji již 9 let a před 10 lety jsem začal jezdit na tábory od CK Topinka. Každý rok jsem si tábor užíval jako táborník a přibývaly mi stálé nové a skvělé vzpomínky. V roce 2019 jsem dostal možnost jet poprvé jako praktikant, a to rovnou na dva turnusy, které jsem si neskutečně užil a přinesly mi mnoho nových zkušeností, od té doby jezdím jako táborový vedoucí pravidelně každý rok.
Melichar Matyáš

Podlenová Karolína

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Vyrostla jsem v maskáčích kolem vojenských veteránů. Pár let jsem během ZŠ chodila na airsoft, ale musela jsem přestat kvůli studiu na Masarykově střední škole chemické v Praze se zaměřením na forenzní analýzu. Na podzim nastupuji na FJFI ČVUT na obor Vyřazování jaderných zařízení z provozu. Účastnila jsem se různých táborů celé moje dětství a jsem ráda za příležitost pokračovat i jako člen vedení.
Podlenová Karolína

Bulawa Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Adam, dostudoval jsem chemii na střední zdravotnické škole v Praze. Mám rád airsoft, posilování, přírodu a počítačové hry. Od 12 let jsem začal pravidelně s nadšením jezdit na airsoftové a military tábory. Tábory mě nadchly do vojenské tématiky a chtěl bych v tom pokračovat jako vedoucí a v budoucnu jako voják z povolání, abych i vás zasvětil do airsoftu a všeho, co se týká armády. Už se nemohu dočkat na staré ale i nové tváře, s kterýma si společně tábor užijeme.
Bulawa Adam

Merta Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Tomáš, pocházím z malého města kousek od Domažlic a již 5. rokem se zabývám airsoftem. Mezi moje koníčky patří hlavně airsoft a procházky přírodou s přáteli a se psem. Sám jsem na tábory jezdil jako dítě a teď pokračuji jako vedoucí. Doufám, že si tábor společně užijeme.
Merta Tomáš

Bc. Chyba Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jmenuji se Tomáš Chyba a je mi 23 let. Airsoft hraji 3 roky a jsem členem týmu S.A.T. Rožmitál pod Třemšínem. Mezi mé další koníčky patří IT, basketbal a plavání.
Bc. Chyba Tomáš

MUDr. Nováková Lucie

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Pracuji jako praktický lékař pro dospělé v Ústí n.L., mám doma 2 hyperaktivní děti, kluka, který miluje Fortnite a Nerf, a malou cácorku, která pořád zpívá, tančí a neposedí. I když pracuji s dospělými, práce s dětmi mě moc baví, je to skvělá změna stereotypu a relax. Jinak mám ráda dobrou hudbu a tanec, hl. břišní tance. :)
MUDr. Nováková Lucie