Pazderník Tobiáš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Airsoftu se aktivně věnuji 8 let a stejně tak dlouho navštěvuji tábory CK Topinka. Na táborech jsem zažil dobrodružství jako táborník a v roce 2019 jsem dostal jedinečnou příležitost být oddílovým vedoucím. Tato příležitost mi přinesla spoustu nových dovedností a zkušeností. Věřím, že budu mít možnost se i v dalších letech setkávat v létě s novými táborníky a zažívat s nimi další úžasná dobrodružství.
Pazderník Tobiáš

Kovařík Dominik

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Dominik Kovařík, je mi 21 let a airsoft hraji již 7. rokem. Patří rozhodně mezi mé oblíbené koníčky. Působím také jako vedoucí skautského oddílu. Mezi mé další koníčky patří IT technologie, auta a počítače.
Kovařík Dominik

Wiesinger Robert

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Mám vystudovanou uměleckou školu jako řezbář/restaurátor. Momentálně působím jako voják z povolání.
Mezi mé zájmy patří historie, sport, military, bushcraft a airsoft, kterému se věnuji aktivně 9 let.
Jsem velitel a předseda airsoftového klubu S.A.T (Special Airsoft Team Rožmitál pod Třemšínem) od roku 2014, kde vedeme malé airsofťáky od začátku, kdy si poprvé osahají zbraň až po jejich postupnou zdokonolovací přípravu ve střelbě a taktice.
Předtím jsem byl od roku 2010 střelcem závodního týmu S.P.A.S. (military paintball). Střelbě se věnuji profesionalně, sportovně i rekreačně.
Wiesinger Robert

Bc. Chyba Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jmenuji se Tomáš Chyba a je mi 23 let. Airsoft hraji 3 roky a jsem členem týmu S.A.T. Rožmitál pod Třemšínem. Mezi mé další koníčky patří IT, basketbal a plavání.
Bc. Chyba Tomáš

Melichar Matyáš

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Matyáš Melichar, airsoftu se věnuji již 9 let a před 10 lety jsem začal jezdit na tábory od CK Topinka. Každý rok jsem si tábor užíval jako táborník a přibývaly mi stálé nové a skvělé vzpomínky. V roce 2019 jsem dostal možnost jet poprvé jako praktikant, a to rovnou na dva turnusy, které jsem si neskutečně užil a přinesly mi mnoho nových zkušeností, od té doby jezdím jako táborový vedoucí pravidelně každý rok.
Melichar Matyáš

Bauerová Evelína

Funkce: Programový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jsem extrovertní člověk, který je pro každé dobrodružství a srandu. Ráda se věnuji sportům všeho druhu, kreativnímu myšlení, focení a hlavně tvoření nových zážitků - a ty nejlepší zážitky se tvoří právě na táborech. Jezdím na tábory již od mala, a proto se těším na všechny, se kterými se na táborech uvidím - ať už opět nebo poprvé.
Bauerová Evelína