Jánská Markéta

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Markéta a je mi 22 let. Studuji logopedii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Mám moc ráda sporty, cestování a jídlo. Většinou mě nepotkáte jinak než rozesmátou. Na tábory pro CK jezdím již téměř 5 let.
Jánská Markéta

Beluská Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Studuji druhým rokem krajinářskou architekturu na FA ČVUT. Moc ráda pracuji s dětmi. Tábory jsem jako malá milovala a chci si to zkusit i z druhé strany, a to být vedoucím. Jezdila jsem s CK Topinka na Adventure Week.
Beluská Eliška

Kašparová Michala

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Míša a studuji psychologii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Práci s dětmi se věnuji už několik let, a to jako vedoucí na akcích pro školy (školy v přírodě, adaptační kurzy) nebo při doučování. Hraju volejbal a mám pozitivní vztah i k dalším sportům. Moc se na letní tábory těším.
Kašparová Michala

Doucková Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Jsem studentka pedagogického lycea v Praze, ráda se starám o děti. Zajímá mě kreslení, čtení, psaní a historie. Vždycky se ráda něčemu přiučím.
Doucková Anna

Podraská Kamila

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Práce s menšími dětmi je přesně to, čemu se chci v životě věnovat, proto jsem se i rozhodla studovat pedagogickou školu. Velmi ráda rozvíjím sportovní dovednosti dětí, sama jsem sportovkyně, věnuji se závodně florbalu. Cizí mi ale nejsou ani jiné sporty. Když mě potkáte, tak nejspíš budu mít úsměv na rtech, ten neodkládám. Věřím, že tábor může být pro menší děti ta správná cesta k samostatnosti, proto se do jeho realizace ochotně zapojuji. Umím trpělivě vysvětlovat, nezkazit žádnou legraci a dětem dopřát pocit výjimečnosti.

Akce pro CK Topinka:
2017 - Varvažov - Hotel Transylvánie/Underworld
2018 - Varvažov - Cesta kolem světa v 21. století
2019 - Varvažov - Dobrodružství rudých tváří
2020 - Varvažov - Bradavice
2021 - Růžená - Cesta do středozemě
2022 - Krkonoše - Lyžařský a snowboardový tábor
2022 - Černá Hora - adrenalin a moře
2023 - Krkonoše - Lyžařský a snowboardový tábor
2023 - Růžená - Avatar
2023 - Černá Hora - adrenalin a moře
2023 - Růžená - Adventure week 3
2023 - Růžená - Adventure week 2
2024 - Malá Úpa - Lyžařský a snowboardový tábor
Podraská Kamila

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš