Kirchnerová Eliška

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Eliška, pocházím ze Šumavy a již čtvrtým rokem studuji obor pedagogika na UK. Vždycky jsem milovala letní tábory a teď, když už nemůžu jezdit jako účastník, tak jezdím pravidelně na všelijaké letní tábory jako vedoucí a doufám, že se mi podaří probudit tuto zálibu v dalších dětech. Ve svém volném čase ráda sportuji, cestuji a poznávám podobně pozitivně smýšlející lidi. Nikdy nepohrdnu jakýmkoliv výletem do přírody a snažím se aktivně věnovat skautingu, ke kterému jsem byla vedena už od doby, kdy jsem ještě neuměla chodit.
Kirchnerová Eliška

Fričlová Kateřina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Káťa. Narodila jsem se v roce 2001 v Pardubicích. Každé léto trávím na táborech. Jezdím i na školy v přírodě a adaptační kurzy. Práce s dětmi mě baví, proto jsem se rozhodla pro studium pedagogické fakulty v Olomouci, kde studuji již čtvrtým rokem, obor učitelství prvního stupně ZŠ. Od tohoto roku také učím na ZŠ v Olomouci. Mezi mé zájmy patří cestování, hra na klavír. Ze sportů mě baví například volejbal, basket nebo plavání.
Fričlová Kateřina

Vojtková Markéta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let
Vojtková Markéta

Sojková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahojky! :)
Jmenuji se Lucka, od dětství jsem jezdila na tábory, nejprve jako účastník, teď už pár let jezdím jako oddílový vedoucí.
Mám ráda děti a týmovou práci s nimi, dále mám ráda přírodu, dobrodružství a sport.
Sojková Lucie