Čihounek František

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, vystudoval jsem střední zdravotní školu, obor sociální činnost. Od svých deseti let jsem jezdíval na tábory jako dítě a následně jsem začal jezdit jako vedoucí. Ve funkci oddílového/hlavního vedoucího jsem tak už 10 let. Mám rád spolupráci s dětmi, především jejich kreativitu a nápaditost. Mezi mé zájmy patří především poslech hudby, hra na kytaru a občas si rád zahraji v divadle. Především rád vymýšlím aktivity pro děti a následně mám radost, když se podaří to, aby si děti odnášely spoustu zážitků a úsměv na tváři.
Čihounek František

Krausová Nela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Nelča. Již několikátým rokem jezdím jako vedoucí táborů, minulý rok jsem se stala hlavní vedoucí. Když jsem byla mladší, jezdila jsem moc ráda na všelijaké tábory – nasbírala jsem tak mnoho inspirace na hry a táborové aktivity – a nyní jako vedoucí na tábory jezdím snad ještě radši! Chtěla bych dětem předat radost z her, krásné vzpomínky a pomoci jim najít přátele, se kterými i po letech budou rádi vzpomínat na prosluněné a do sytosti užité prázdniny. Těším se na vás a na týden plný legrace!
Krausová Nela

Tišer Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jsem kluk co, nezkazí žádnou zábavu. Baví mě si ze sebe dělat srandu a bavit lidi.
Rád sportuju, tancuju a zajímám se o gastronomii. Těším se, že se s vámi uvidím na nějaké akci.
Tišer Adam

Chmelařová Veronika

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Verča a studuji fakultu tělesné kultury na Univerzitě Palackého v Olomouci, takže jsem sportovkyně tělem i duší. Jsem pohodářka se smyslem pro humor, která ráda tráví čas v přírodě a hraje jakékoli pohybové hry. Proto se těším, až budeme s dětmi na čerstvém vzduchu a budu jim moct předat své znalosti z oblasti her a sportu.
Chmelařová Veronika

Bc. Vernerová Tereza

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Ahoj!
Jmenuji se Tereza a jsem absolventkou pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Zkušenosti s dětmi mám bohaté, především z praxí, které jsem absolvovala na střední pedagogické škole a také na VŠ.
Momentálně pracuji jako asistent pedagoga na základní škole. Díky mé velmi početné rodině mám kolem sebe neustále spousty dětí, se kterými často a ráda trávím čas. Mezi mé další záliby patří turistika, cestování, hudba, pobyt v přírodě či čas trávený s přáteli. Už se velmi těším na všechny malé i velké táborníky!
Bc. Vernerová Tereza

Hosnedl Mikuláš

Funkce: Lektor
Věk: 25 let

O mně: Jmenuji se Mikuláš, ve volném čase se věnuji hlavně hudbě a fotografii, v minulých letech jsem působil jako hlavní vedoucí na tanečních táborech a také jako vedoucí na školách v přírodě. Mám rád adrenalinové sporty, výlety do přírody a také práci s dětmi.
Hosnedl Mikuláš