Benda Jiří

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj jmenuji se Jirka a bydlím v Příbrami. Na tábory jezdím již od dětských let a když už jsem se nemohl táborů účastnit jako dítě, začal jsem jezdit jako vedoucí a později jako hlavní vedoucí. Mým velkým koníčkem je právě airsoft a vše s military tematikou spojené. Jsem pohodář a nezkazím žádnou legraci, jsem zapamatovatelný právě pro svůj smysl pro humor. Krásná školní letá bohužel už skončily, proto nemohu být součástí táborů jako dříve, vždy si snažím najít čas, abych mohl jet na tábor a tvořit zábavu a hry pro ostatní. Doufám, že předám své nadšení a zkušenosti zase dál.
Benda Jiří

Procházková Beáta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji se Beáta, ale přátelé mi říkají Betty. Na dětské tábory jezdím už od svých 6 let a pokaždé jsem si tam užila velkou zábavu, takže doufám že se mnou, jako vedoucí, děti zažijí také takovou zábavu a budou mít spoustu krásných vzpomínek. Zajímám se o airsoft, bojové sporty, sebeobranu a obecně všechno co se týká policie a dalších složek integrovaného záchranného systému.
Procházková Beáta

Mikulec František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jako vedoucí na Růženou jezdím již řadu let, loni jsem jako vedoucí absolvoval celkem 6 táborů. Mám rád přírodu, hlavně tu českou. Mezi mé hlavní koníčky patří hraní na kytaru, střílení z luku, házení nožů, pohyb v přírodě, bushcraft a především alternativní způsoby přípravy kávy. Rád sportuju a cvičím. Mnoho let se věnuji airsoftu, bojovým uměním a reenactoringu.
Mikulec František

BcA. Hrdlička Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Nazdar! Jsem Honza a na táboře mě můžete potkat jako vedoucího. Sám jsem jako účastník absolvoval již několik ročníků Airsoft Campu v Růžené. Rád vzpomínám na tu spoustu skvělých zážitků a jsem rád, že pomůžu dalším zažít tohle úžasné dobrodružství. V civilu jsem vysokoškolským studentem a airsoft s vojenstvím patří mezi mé koníčky.
BcA. Hrdlička Jan

Palička Robert

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji se Robert a mezi mé koníčky patří cyklistika, turistika a celkově pohyb v přírodě. Na tábory od CK Topinka jezdím již řadu let. Své zkušenosti rád dětem předám. Věřím, že si tábor užijeme.
Palička Robert

Ludwig Lukáš

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 34 let

O mně: Pocházím z malého městečka nedaleko Brna. Už od malička jsem měl kladný vztah k přírodě a také k armádě. Airsoftu jsem se začal věnovat někdy okolo roku 2005 a v posledních letech se mu věnuji i na MILITARY úrovni. Vedu airsoftový kroužek při SVČ Rosice, jsem instruktor v lanovém parku a všemožným adrenalinovým aktivitám se věnuji celý rok.
V minulosti jsem působil jako pedagog volného času, nebo jako zdravotník a hlavní vedoucí letních táborů. Od roku 2017 sloužím v aktivních zálohách AČR.
Ludwig Lukáš

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš

Lainová Bára

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Barča. Od malička jezdím na tábory nejprve jako účastník, praktikant a nakonec i jako vedoucí. Ráda pracuji s dětmi, ať už se jedná o kroužky, doučování nebo právě tábory. I proto jsem se rozhodla pro studium UK Pedagogické fakulty obor Matematika se zaměřením na vzdělávání. Také velmi ráda sportuji a chodím do přírody.
Aktuálně jsem na mateřské a studuji.
Lainová Bára