Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Bc. Chvátalová Eva

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Praxe na táborech:
Kreativní tábor – Stará Říše (2020)
Školy v přírodě – Růžená (2020)
Nerf Arena camp – Varvažov (2021)
Nerf Arena camp – Varvažov (2022)

Jsem studentkou Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Ve volném čase ráda pracuji s dětmi, již několik let vedu zájmový kroužek. Mám ráda přírodu, knihy, cestování a zajímám se o psychologii.
Bc. Chvátalová Eva

Chvátal Mojmír

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Mojmír Chvátal, jsem absolventem Gymnázia Žďár nad Sázavou a v současné době studuji Právnickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Rád pracuji s lidmi a mým životním snem je práce u policie.
Pro CK Topinka:
2022 Nerf aréna camp Varvažov
Chvátal Mojmír

Mgr. Kohout Martin

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Bechyně Radim

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Radim, ale všichni mi říkají Ráďo. Vystudoval jsem pedagogické lyceum, mojí specializací je tělesná výchova a sport. Není divu, že ve volném čase rád sportuji, čtu, poslouchám hudbu a věnuji se práci s dětmi. Působil jsem jako pedagog volného času, vychovatel i jako asistent pedagoga, což mi dalo nemalé zkušenosti. Věřím, že si spolu užijeme hodně zábavy a budeme mít na co vzpomínat.
Bechyně Radim

Teplá Daniela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Daniela Teplá, dálkově studuji Vyšší odbornou školu sociálně právní a pracuji jako vychovatelka ve školní družině. Několik let hraji na kytaru a flétnu. Ráda sportuji (kolo, in-line brusle, lyže, běh, míčové hry). Ráda pracuji s dětmi, mé dovednosti jsem mohla využít při souvislých pedagogických praxích ve školní družině. Jsem přátelská, milá a nekonfliktní osoba se smyslem pro humor. Ráda poznávám nové lidi a učím se novým věcem. Těším se na vás.

PRO CK TOPINKA:
2019 Škola v přírodě Varvažov
2019 Malý vědátor (lektor)
2019 Nerf arena Camp (lektor)
2020 Miniadventure Česko (lektor)
2020 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího)
2021 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího - 2 turnusy)
2022 Nerf arena camp (lektor)
Teplá Daniela

Bc. Mankovicky Michaela

Funkce: Zdravotník
Věk: 37 let

O mně: S cestovní kanceláří Topinka spolupracuji již od roku 2016. Mnoho z vás mě již zná. Jsem zdravotní sestra a máma dvou dětí, které jezdí na tábory se mnou. Jakožto máma a sestra zároveň mám bohaté zkušenosti v péči o děti a náctileté. Tábory mám velice ráda, děti jsou na zdravotce u mě vždy vítány a nemusí se bát.
Bc. Mankovicky Michaela