Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Bc. Holan Miloslav

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 26 let

O mně: Pocházím z Poděbradska, ale v současnosti trávím nejvíce času v Ústí nad Labem, kde studuji na Pedagogické fakultě Univerzity J.E. Purkyně. Práce s dětmi mě baví, proto se každé léto věnuji táborům, na které jsem jezdil už od mala a vždy se moc těšil na zajímavé soutěže, hry, pobyt v přírodě a nové kamarády. Když jsem odrostl z věku táborového účastníka, začal jsem se na táborech podílet nejprve jako praktikant, později i jako oddílový či hlavní vedoucí. Mám zkušenosti nejen s tábory v Čechách, ale i se zahraničními destinacemi (Černá Hora, Chorvatsko, Řecko). Při tvorbě tábora je pro mě velmi důležité, abychom si na táboře nejen užili spoustu zábavy, ale aby se děti i něčemu novému přiučily. Ve volném čase se věnuji sportování, sborovému zpěvu, natáčení videí a fotografování.
Bc. Holan Miloslav

Choutková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Tereza Choutková a pocházím z malé vesnice poblíž Havlíčkova Brodu. Vystudovala jsem Střední odbornou školu pedagogickou v Čáslavi a nyní jsem studentkou 3. ročníku pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Ve volném čase se věnuji hře na bicí, kytaru, klavír a akordeon. Když zrovna nesedím za hudebními nástroji, věnuji se sportu - je mi jedno jakému, hlavně když mám okolo sebe dobrou partu! Miluji práci s dětmi a s mládeží. Mimo jiné, jsem vedoucí dětského pěveckého sboru. Při svém studiu jsem se setkala se spoustou věkových skupin a pracovala s nimi. Být vedoucí na táboře pro děti je pro mě práce za odměnu! Nemůžu se dočkat, až Vás na táboře všechny poznám a užijeme si dny plné zábavy!

Pro CK Topinka:
2021 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
Choutková Tereza

Bechyně Radim

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Radim, ale všichni mi říkají Ráďo. Vystudoval jsem pedagogické lyceum, mojí specializací je tělesná výchova a sport. Není divu, že ve volném čase rád sportuji, čtu, poslouchám hudbu a věnuji se práci s dětmi. Působil jsem jako pedagog volného času, vychovatel i jako asistent pedagoga, což mi dalo nemalé zkušenosti. Věřím, že si spolu užijeme hodně zábavy a budeme mít na co vzpomínat.
Bechyně Radim

Benečková Johana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentkou Pedagogické fakulty UK. V září jsem nastoupila do školky, kde se dětem mohu věnovat naplno každý den. Ráda trávím s dětmi čas, protože mají úplně jiný pohled na svět a rozhodně s nimi nikdy není nuda. A co by si člověk mohl od života víc přát, než mít před sebou každý den plný výzev a dobrodružství? Na letní tábory jezdím už několik let a baví mě to stále víc.
Benečková Johana