Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Bechyně Radim

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Radim, ale všichni mi říkají Ráďo. Vystudoval jsem pedagogické lyceum, mojí specializací je tělesná výchova a sport. Není divu, že ve volném čase rád sportuji, čtu, poslouchám hudbu a věnuji se práci s dětmi. Působil jsem jako pedagog volného času, vychovatel i jako asistent pedagoga, což mi dalo nemalé zkušenosti. Věřím, že si spolu užijeme hodně zábavy a budeme mít na co vzpomínat.
Bechyně Radim

Bc. Chvátalová Eva

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Praxe na táborech:
Kreativní tábor – Stará Říše (2020)
Školy v přírodě – Růžená (2020)
Nerf Arena camp – Varvažov (2021)
Nerf Arena camp – Varvažov (2022)

Jsem studentkou Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Ve volném čase ráda pracuji s dětmi, již několik let vedu zájmový kroužek. Mám ráda přírodu, knihy, cestování a zajímám se o psychologii.
Bc. Chvátalová Eva

Chvátal Mojmír

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Mojmír Chvátal, jsem absolventem Gymnázia Žďár nad Sázavou a v současné době studuji Právnickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Rád pracuji s lidmi a mým životním snem je práce u policie.
Pro CK Topinka:
2022 Nerf aréna camp Varvažov
Chvátal Mojmír

Choutková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Tereza Choutková a pocházím z malé vesnice poblíž Havlíčkova Brodu. Vystudovala jsem Střední odbornou školu pedagogickou v Čáslavi a nyní jsem studentkou 3. ročníku pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Ve volném čase se věnuji hře na bicí, kytaru, klavír a akordeon. Když zrovna nesedím za hudebními nástroji, věnuji se sportu - je mi jedno jakému, hlavně když mám okolo sebe dobrou partu! Miluji práci s dětmi a s mládeží. Mimo jiné, jsem vedoucí dětského pěveckého sboru. Při svém studiu jsem se setkala se spoustou věkových skupin a pracovala s nimi. Být vedoucí na táboře pro děti je pro mě práce za odměnu! Nemůžu se dočkat, až Vás na táboře všechny poznám a užijeme si dny plné zábavy!

Pro CK Topinka:
2021 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
Choutková Tereza

Boreš Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a jsem studentem Masarykovy univerzity a její pedagogické fakulty. S CK Topinka jezdím už třetím rokem jako vedoucí a mám za sebou různé druhy táborů, od českých NERF táborů po zahraniční tábory ve Španělsku. Věřím, že s dětmi se nikdy nenudíme a oni se nebudou nudit na našich táborech, nevěříte? Tak se přijeďte přesvědčit.
Boreš Tomáš

Holubová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Anna Holubová, pro všechny prostě Anička. Jsem studentkou Střední odborné školy pedagogické v Čáslavi, kde mě příští rok čeká maturitní zkouška. Ráda pracuji s dětmi různých věkových kategorií. Zkušenosti získávám zejména ve škole na pedagogické praxi a jako příležitostný pracovník v oblasti výchovy dětí v prostředí rodiny. Současně jsem členkou skupiny PEER, která organizuje adaptační kurzy a zabývá se výukou formou aktivního odpočinku. Jsem absolventkou Základní umělecké školy v oboru výrazový tanec a street dance a účastník mnoha celostátních tanečních soutěží. Ráda sportuji a trávím čas s přáteli. Jednou bych se však ráda věnovala speciální pedagogice.
Těším se na malé i velké členy tábora. Věřím, že si užijeme hodně zábavy!
Holubová Anna

Teplá Daniela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Daniela Teplá, dálkově studuji Vyšší odbornou školu sociálně právní a pracuji jako vychovatelka ve školní družině. Několik let hraji na kytaru a flétnu. Ráda sportuji (kolo, in-line brusle, lyže, běh, míčové hry). Ráda pracuji s dětmi, mé dovednosti jsem mohla využít při souvislých pedagogických praxích ve školní družině. Jsem přátelská, milá a nekonfliktní osoba se smyslem pro humor. Ráda poznávám nové lidi a učím se novým věcem. Těším se na vás.

PRO CK TOPINKA:
2019 Škola v přírodě Varvažov
2019 Malý vědátor (lektor)
2019 Nerf arena Camp (lektor)
2020 Miniadventure Česko (lektor)
2020 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího)
2021 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího - 2 turnusy)
2022 Nerf arena camp (lektor)
Teplá Daniela

Lainová Bára

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Barča. Od malička jezdím na tábory nejprve jako účastník, praktikant a nakonec i jako vedoucí. Ráda pracuji s dětmi, ať už se jedná o kroužky, doučování nebo právě tábory. I proto jsem se rozhodla pro studium UK Pedagogické fakulty obor Matematika se zaměřením na vzdělávání. Také velmi ráda sportuji a chodím do přírody.
Aktuálně jsem na mateřské a studuji.
Lainová Bára