Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Pertlová Anežka

Funkce: Lektor
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Anežka, ale všichni mi říkají Ájo. Když mám volný čas, kreslím, maluju, poslouchám hudbu, pracuji s dětmi, čtu. Pokud se jedná o sportovní činnosti, ráda střílím z luku, běhám či hraji basketball. Během studia jsem působila ve školní družině jako vychovatelka a dva roky pomáhala vedoucímu teamu twirlingové skupiny jako choreograf, doučuji formou online výuky první a druhý stupeň ZŠ. Jsem pro každou srandu a pevně věřím, že tábor si všichni společně užijeme a budeme na něj s radostí a úsměvem vzpomínat.
Pertlová Anežka

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana