Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Benečková Johana

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentkou Pedagogické fakulty UK. V září jsem nastoupila do školky, kde se dětem mohu věnovat naplno každý den. Ráda trávím s dětmi čas, protože mají úplně jiný pohled na svět a rozhodně s nimi nikdy není nuda. A co by si člověk mohl od života víc přát, než mít před sebou každý den plný výzev a dobrodružství? Na letní tábory jezdím už několik let a baví mě to stále víc.
Benečková Johana

Teplá Daniela

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Daniela Teplá, dálkově studuji Vyšší odbornou školu sociálně právní a pracuji jako vychovatelka ve školní družině. Několik let hraji na kytaru a flétnu. Ráda sportuji (kolo, in-line brusle, lyže, běh, míčové hry). Ráda pracuji s dětmi, mé dovednosti jsem mohla využít při souvislých pedagogických praxích ve školní družině. Jsem přátelská, milá a nekonfliktní osoba se smyslem pro humor. Ráda poznávám nové lidi a učím se novým věcem. Těším se na vás.

PRO CK TOPINKA:
2019 Škola v přírodě Varvažov
2019 Malý vědátor (lektor)
2019 Nerf arena Camp (lektor)
2020 Miniadventure Česko (lektor)
2020 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího)
2021 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího - 2 turnusy)
2022 Nerf arena camp (lektor)
Teplá Daniela

Kaš Petr

Funkce: Zdravotník
Věk: 24 let

O mně: Jsem student střední strojírenské školy v Brně. Baví mě adrenalinové sporty jako je snowboard, skateboard, wakeboard a airsoft. Také jsem byl 8 let aktivním členem Vodní záchrané služby města Brna. Bohužel jsem musel svou činnost ukončit kvůli škole. Rád pracuji s dětmi, jelikož si s nimi dobře rozumím a dokážu ocenit jejich kreativitu a vynalézavost.
Kaš Petr