Schallerová Alexandra

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Saša, je mi 24 let a nyní bydlím v Brně. Vystudovala jsem OA v Písku a pracuji jako učitelka v mateřské škole v Brně. Jsem studentka předškolní a mimoškolní pedagogiky a vychovatelství. Baví mě hudba, sport, procházky. Práce s dětmi mě naplňuje, a proto chci v pedagogice pokračovat dál. Bez táboru si léto nedokážu představit, takže začni balit a pojeď s námi zažít něco nezapomenutelného.
Těším se na nová přátelství a nové zážitky. Doufám, že nebudete sedět doma a jedete s námi si užít pořádné množství nezapomenutelných zážitků a zábavy. ♥
Schallerová Alexandra

Klement Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a tento rok maturuji. Miluji sport, hudbu, přátele a dobrou náladu. Takže se nenajde nikdo, kdo by se se mnou nudil. Jsem velice empatický a rád se vším pomůžu. Věřím v to, že si tábor naplno užijete s námi, získáte spoustu nových přátel a hlavně plno nezapomenutelných vzpomínek. Těším se na vás v létě.
Klement Tomáš

Hochman Kryštof

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, já jsem Kryštof. Je mi 19 let a chodím do druhého ročníku na Střední polytechnickou školu Jílová, obor Dřevostavby. Jsem sportovní typ, nepohrdnu jakoukoli výzvou, která mi vleze do cesty. Nebaví mě jen tak sedět na zadku, aby mi život utekl před očima. Přestože mám dva bratry, se kterými jsem se neustále předháněl, tak umím být i týmovým hráčem. Je dobré být samostatný, avšak je důležité nebát se poprosit o pomoc. Už jako kluk jsem jezdil na tábory. Tábory mi daly spoustu cenných zkušeností a nezapomenutelných zážitků. Doufám, že si s námi letošní léto užijete!
Hochman Kryštof

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš