Schallerová Alexandra

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Saša, je mi 24 let a nyní bydlím v Brně. Vystudovala jsem OA v Písku a pracuji jako učitelka v mateřské škole v Brně. Jsem studentka předškolní a mimoškolní pedagogiky a vychovatelství. Baví mě hudba, sport, procházky. Práce s dětmi mě naplňuje, a proto chci v pedagogice pokračovat dál. Bez táboru si léto nedokážu představit, takže začni balit a pojeď s námi zažít něco nezapomenutelného.
Těším se na nová přátelství a nové zážitky. Doufám, že nebudete sedět doma a jedete s námi si užít pořádné množství nezapomenutelných zážitků a zábavy. ♥
Schallerová Alexandra

Benka Maroš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Čauko, moje meno je Maroš a milujem vietor vo vlasoch a okrem toho mám rád vodu. Do tábora som chodieval ako dieťa a zažil som tam veľa veselých zážitkov. Na prvý pohľad som tichý, ale zdanie klame. Bavia ma kolektívne športy a teším sa na nové výzvy, ktoré mi dalšie leto a tábor prinesú.
Benka Maroš

Hochman Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš, ale kamarádi mi říkají Luky. Je mi 19 let a dodělal jsem Střední zdravotnickou školu Jaselská obor Zdravotnické lyceum. Jsem členem České tábornické unie už 12. rokem. Od mala jezdím na tábory a krásným, zcela nepopsatelným způsobem mi to změnilo život k lepšímu. Tábory jsem jako dítě miloval a rád se vracím i jako vedoucí. Vždycky jsem byl spíš ten, kterému na táboře chyběla nějaká ta kázeň, avšak na táboře jsem ji rychle pochytil zpět. Mám rád všechny druhy sportů, rád se také věnuji zdravovědě, proto jsem studoval zdravotnickou školu. Baví mě příroda a turistika. A pokud přemýšlíte, zda letos pojedete, už jste na dobré cestě. Budu se na vás těšit na táboře!
Hochman Lukáš

Hochman Kryštof

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, já jsem Kryštof. Je mi 19 let a chodím do druhého ročníku na Střední polytechnickou školu Jílová, obor Dřevostavby. Jsem sportovní typ, nepohrdnu jakoukoli výzvou, která mi vleze do cesty. Nebaví mě jen tak sedět na zadku, aby mi život utekl před očima. Přestože mám dva bratry, se kterými jsem se neustále předháněl, tak umím být i týmovým hráčem. Je dobré být samostatný, avšak je důležité nebát se poprosit o pomoc. Už jako kluk jsem jezdil na tábory. Tábory mi daly spoustu cenných zkušeností a nezapomenutelných zážitků. Doufám, že si s námi letošní léto užijete!
Hochman Kryštof

Ing. Lukášková Ludmila

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lidu a děti mi říkají, ať jsem v klidu. Jezdím na tábory už dlouho a odjakživa jsem týmový hráč. Neříkám, že individualismus není fajn, ale v týmu jde všechno líp. Ráda buduji kolektiv, ve kterém se na sebe můžou jednotliví členové spolehnout. Jsem bývalou studentkou magisterského studia obor Nábytkové inženýrství a tudíž mám "křehkou" uměleckou duši. Nemám ráda bezpráví a šikanu. Jsem za, že co se na táboře upeče, to se tam i sní. Vaše děti budu chovat k úctě a pokoře, při odjezdu budou plné nezapomenutelných vzpomínek.
Ing. Lukášková Ludmila

Hanáková Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jsem Eliška, obecně mě baví sporty a ráda hraji na kytaru. Když zrovna nepracuji na projektech do školy, tak mě najdete na lezecké stěně. Moc ráda trávím čas s dětmi, což mi tábor umožňuje. Jezdívala jsem na tábory pod stany a taneční tábory jako dítě, díky tomu mám bohaté zkušenosti. Jsem přátelská a ráda pomůžu.
Hanáková Eliška