Lipčák Petr

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Zdravím, jmenuji se Petr, ale na táborech mi většinou všichni říkají "Lipy, Lipánek, Lepík, ale i Lilek". Tento rok končím magisterské studium na právnické fakultě Masarykovy univerzity, takže to budou poslední plnohodnotně strávené prázdniny na táborech. Zbožňuji hudbu. Vedle tance zvláště zpěv, kterému se věnuji od 8 let (nyní jako člen sboru MU). Účastním se dobrovolnických akcí, rád poznávám nová místa, miluji společenské hry, pěší turistiku a zbytek času je v rukou filmů a seriálů. Na táborech hlavně vymýšlím program, který je vždy "ŠÍLENÝ" se spoustou kostýmů!

Dle mého názoru je pro dnešní děti velice důležité, aby dokázaly komunikovat se svými vrstevníky, ale i s dospělými a okolím, a to nejen skrze virtuální svět. Naučily se vzájemné empatii a porozumění. Rozvíjely své vlastnosti a dovednosti a nebály se prosadit si svoje, avšak s respektem vůči ostatním.
Lipčák Petr

Kirchnerová Eliška

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Eliška, pocházím ze Šumavy a již čtvrtým rokem studuji obor pedagogika na UK. Vždycky jsem milovala letní tábory a teď, když už nemůžu jezdit jako účastník, tak jezdím pravidelně na všelijaké letní tábory jako vedoucí a doufám, že se mi podaří probudit tuto zálibu v dalších dětech. Ve svém volném čase ráda sportuji, cestuji a poznávám podobně pozitivně smýšlející lidi. Nikdy nepohrdnu jakýmkoliv výletem do přírody a snažím se aktivně věnovat skautingu, ke kterému jsem byla vedena už od doby, kdy jsem ještě neuměla chodit.
Kirchnerová Eliška

Novotný Otto

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj všichni! Jmenuji se Otta a na letní tábory jsem jezdil od mala jako účastník. Bez tábora není léto! Pod pojmem dobré prázdniny si představím trávení času s přáteli, sportováním, hraním her, výlety a pořádným táborem, kde si pokaždé najdeš nové kamarády a nezapomenutelné zážitky. Na tábory jezdím jako vedoucí již čtvrtým rokem a zážitek s dětma a péče o ně mě naplňuje. Jinak jsem sportovní typ, hraji fotbal ale i jiné míčové hry, také se zajímám o humanitní obory a chodím na hotelovou školu. Jednou z mých nejoblíbenějších aktivit je turistika. Cestuji po světě i České republice. Posledním počinem bylo 130km pěšky z Prahy do Třeboně. Proto nemarni čas doma a pojeď s námi zažít velké dobrodružství ! :)
Novotný Otto

Hlávková Adriana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adriana, ale všichni mi říkají Adri.
Vystudovala jsem Střední pedagogickou školu v Karlových Varech, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika, díky čemuž mám za sebou i čtyřletou praxi v mateřské škole a školní družině.
V současné době dokončuji bakalářské studium oborů Hudba - Český jazyk na Fakultě pedagogické Západočeské univerzity v Plzni.
Hudbě, především sólovému a sborovému zpěvu, se věnuji opravdu odmalička a ráda bych tohle nadání rozvíjela i u dalších lidí. Proto jsem se jako sbormistryně začala aktivně podílet na spoluvedení jednoho dospěláckého a dvou dětských pěveckých sborů.
Také brigádně pracuji jako chůva v soukromé dětské skupině.

Na tábory s CK Topinka jezdím už od dětství a letos to bude čtvrté léto, kdy pojedu opět jako vedoucí.
Těším se, že si to společně moc užijeme a odvezeme si tak spoustu nezapomenutelných zážitků!
Hlávková Adriana

Petříčková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lucka, je mi 22 let a momentálně jsem studentkou 3. ročníku Ortoptiky na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity. Už od 1. třídy jsem se pravidelně účastnila táborů, a tak jsme ráda, že mám teď možnost se vrátit jako vedoucí. Ve volném čase nejraději chodím na procházky do přírody. Mezi mé další koníčky patří plavání, jízda na in-line bruslích, čtení a kreslení. Věřím, že si společně tábor užijeme.
Petříčková Lucie

Stará Nikola

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahojte, také já vás zdravím. Moje jméno je Niky a jsem studentkou prvního ročníku speciální pedagogiky na MUNI. Ačkoliv jsem během svého dětství zažila pouze jeden tábor, svět her a zážitků v přírodě mě vždycky lákal. Na gymnáziu jsem se zapojila do organizace seznamovacích kurzů GO! (v roli instruktorky jsem absolvovala již čtyři a pátý mě ještě čeká), během kterých se zážitková pedagogika i tvorba programů pro děti staly mými velkými koníčky. Mimo to ve svém volné čase ráda čtu, cvičím jógu, hraju deskovky a vydávám se na dlouhé procházky. Letos v září jsem ke svému velkému nadšení objevila dobrovolnické Hnutí Brontosaurus a začala jsem u „Brontíků" navštěvovat organizátorský kurz, díky kterému sbírám nejen krásné zážitky, ale také nové zkušenosti a už se moc těším, až budu moct nově nabyté znalosti uplatnit v praxi.
Stará Nikola

Mikešová Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahojky! Jsem Týna, je mi 22 a studuju na UK. Mezi moje koníčky patří tanec, zpěv, herectví, ale také plno sportů jako je třeba badminton nebo bruslení. Moje vysněná práce bylo vždycky cokoliv spojené s dětmi. Takže momentálně bych chtěla učit děti na 1. stupni ZŠ a nebo pracovat ve školce, kde už jsem měla možnost získat nějaké zkušeností během brigády v létě. Kromě toho sama jezdím od mala na tábory, kde pravidelně od svých 14 let vedu tým složený z dětí všech věkových kategorií. Těším se na naše společné zážitky a doufám, že si děti užijí tábor stejně jako já :)
Mikešová Kristýna

Študlar John

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se John a rád sportuji a cvičím. Baví mě výlety do přírody, kolektivní sporty a vaření, ale nepohrdnu i dobrým filmem. Na tábory jezdím od svých 11 let a vždy jsem se bavil a poznal spoustu nových kamarádů.
Těším se, až si užiju s Vámi spousta zábavy a načerpám ještě více zkušeností. Tak pojeď s námi!
Študlar John

Mikešová Pavlína

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj ahoj, jsem Pája. Je mi 20 a studuji Tělák a Matiku na PedFUK. Tancuju street, takže diskotéka je jasná :))
Léto bez táborů by nebylo ono, takže je super, že mám tu možnost jezdit jako vedoucí. Pořádně si to spolu letos užijem!
Jo, a nejlepší karetní hra je BANG!
Mikešová Pavlína

Řežábková Natálie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Nazdárek, jmenuji se Natka a jsem milovník koček. Studuji střední odbornou školu hotelnictví a gastronomie a zajímám se o barmanství. Od mala mě baví společenské akce a tak asi není tajemstvím, že moc ráda poznávám nové lidi. Léto bez táboru, to jsou pro mě jako Vánoce bez bramborového salátu (není to prostě ono). Letos pojedeme bomby, tak neváhej a pojeď s námi!
Řežábková Natálie

Sojková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahojky! :)
Jmenuji se Lucka, od dětství jsem jezdila na tábory, nejprve jako účastník, teď už pár let jezdím jako oddílový vedoucí.
Mám ráda děti a týmovou práci s nimi, dále mám ráda přírodu, dobrodružství a sport.
Sojková Lucie

Bc. Koppová Denisa

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj všem, jmenuji se Denisa, ale většinou jsem pro všechny Denča. Momentálně studuji Karlovu univerzitu v Praze, kde se věnuji především společensko-vědním oborům jako je například psychologie a sociologie. Zaměřuji se zejména na vztah rodič – dítě. Ve volném čase nejradši chvíle trávím se svými kamarády, rodinou, dětmi nebo našimi mazlíčky, zpěvem, cestováním. Jelikož jsem extrovertní člověk, ráda poznávám nové lidi i kultury a podnikám výlety. Těším se na shledání s Vámi a doufám, že si tábor užijeme naplno.
Bc. Koppová Denisa

Hnátková Adéla

Funkce: Praktikant
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Áďa a jsem studentka třetího ročníku, obor Aranžérka na škole Hlinky SOŠ a SOU v Berouně.

Velice ráda sportuji. Mezi mé záliby patří zejména míčové hry, plavání, jízda na kole, lezení na skály, bruslení, tenis, vodní a pěší turistika, jízda na lyžích. Moc ráda pracuji s dětmi. Jsem spolehlivá, pracovitá a dochvilná.
Hnátková Adéla

Turcanu Max

Funkce: Praktikant
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jsem Maksym a letos pojedu poprvé na tábor jako vedoucí. Na tábory jezdím od 11 let a je to super. Mezi mé záliby patří sport, hlavně fotbal, kterému se věnuji závodně. Ve zbylém čase jezdím na kole. Uvidíme se na táboře!
Turcanu Max

Imramovský Tomáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 32 let

O mně: Jmenuji se Tomáš a pracuji u Záchranné služby Praha. Každý rok jezdím na dětský tábor (už to bude 6 let), jinak se ve volném čase se věnuji herectví. Vidět mne můžete třeba v seriálu (Modrý kód, Tatové na tahu či Specialisté).
Imramovský Tomáš