Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

Soukupová Marie Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jsem studentkou dentální hygieny. Práce s dětmi a lidmi všeobecně je mi blízká. Mezi mé největší záliby patří sport a turistika. Ve svém volném čase se věnuji cvičení a kreslení, ráda si také přečtu dobrou knihu. Mezi mé nejoblíbenější sporty patří jízda na in-line bruslích nebo jízda na horském kole. V zimě ráda jezdím na lyžích nebo snowboardu. Na tábory jsem sice začala jezdit až na konci základní školy, ale i přesto jsem zažila hodně zábavy a nasbírala spoustu zkušeností a také si vytvořila spoustu vzpomínek. Léto bez táborů si neumím představit.
Soukupová Marie Anna

Plecitá Dagmar

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 51 let

O mně: Pracuji v pekařství, kde se setkávám s malými zákazníky, které moc ráda obsluhuji. Dále se věnuji dobrovolnictví ve vesnici, kde žiji. Pomáhám organizovat dětský den, karneval, mikulášskou pro děti. Byla jsem oddílovou vedoucí na Koňském táboře (2018) a v letech 2019 - 2022 jsem působila jako oddílová vedoucí na Holčičím táboře. Ráda s dětmi pracuji. Sama jsem mamka od dvou dětí. Ve volných chvílích se věnuji četbě, plavání a procházkám v přírodě. A už se těším na společné dobrodružství a sportování!
Plecitá Dagmar

Bc. Kratochvílová Aneta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Pocházím z malého města Žlutice, které se nachází poblíž Karlových Varů. Vystudovala jsem střední zdravotnickou školu a po složení maturitní zkoušky jsem nastoupila na jazykovou školu, kde jsem studovala anglický jazyk. Dále jsem ve studiích pokračovala na Západočeské univerzitě v Plzni, kde jsem vystudovala bakalářský obor Speciální pedagogika. Momentálně studuji obor Předškolní a mimoškolní pedagogika na VOŠ v Plzni a pracuji jako učitelka v mateřské škole se sportovním zaměřením. Mezi mé největší záliby patří cestování a turistika. Ve svém volném čase se věnuji fotografování a malování, a ráda si také přečtu kvalitní literaturu. Dále hraji kolektivní hry, jako je volejbal a basketbal, ale mé nejmilejší sporty jsou plavání a in-line bruslení. V zimě ráda zajedu na lyže do hor. Jako malá jsem sama každé léto jezdila na dětské tábory, ze kterých jsem si odnesla spousty zkušeností a krásných vzpomínek, a to samé chci předávat i dalším generacím. Bez táborů si už zkrátka nedovedu léto představit.
Bc. Kratochvílová Aneta