Baziková Petra

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 38 let

O mně: Říkají mi Bazi nebo Bazička. Pracuji jako učitelka MŠ a práci s dětmi se věnuji 25 let. Během své kariéry jsem si rozšířila obzory o instruktora plavání dětí ve věku 3 - 10let. V létě veškerý volný čas patří dětem (pobytové tábory + příměstské plavecké tábory). Vymýšlím a připravuji pestrý, a někdy i pěkně střelený program pro Vaše nejmenší. Většinou na táborech pro nejmenší dětem supluji náhradní maminku.
Baziková Petra

Krulová Nikola

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, říkají mi Niki. Je mi 21 let, studuji pedagogiku volného času v Českých Budějovicích.
Mezi mé koníčky patří ježdění na výlety s kamarády. Dříve jsem se věnovala line a county dance, v současné době se věnuji street dance.
Těším se na nové zkušenosti a dobrodružství s táboře.
Krulová Nikola

Karasová Anežka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji se Anežka a na tábory jezdím od svých 7 let, tudíž mohu říct, že je to velká část mého života. Pracuji jako kostymérka a začínající set designér u filmu. V momentální chvíli studuju obor sociální pedagogika na vyšší odborné škole. Mojí doménou je právě komunikace s lidmi, a to jakéhokoliv věku. Mám ráda zábavu a především, když ji můžu s někým sdílet.
Karasová Anežka

Hárovníková Adéla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Adéla a studuji Ekonomické lyceum v Táboře. Dělám atletiku, ráda jezdím na kole, plavu a lyžuji. Jsem veselá, mám smysl pro humor a nemám ráda nudu. Miluji pobyt v přírodě a zvířata. Nejraději se však věnuji dětem a kamarádům. Prázdniny obvykle trávím na táborech s partou skvělých přátel.
Hárovníková Adéla

Plojharová Natálie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Naty a jsem tábornice tělem i duší. Na tábory jezdím od mala a čas strávený na nich je pro mě vždy nejkrásnější část léta.

Pocházím z města “kde by chtěl žít každý“, tedy z Českých Budějovic :)) V současné době studuji na PF JČU. Plním si svůj dětský sen stát se paní učitelkou.

S CK Topinka jsem strávila první sezónu, a to rovnou šest krásných týdnů. Byla to super jízda!
Plojharová Natálie

Křížková Adéla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Áďa, je mi 24let, pocházím z Prahy. Studuji vyšší odbornou pedagogickou školu, obor předškolní pedagogika. Jsem velmi komunikativní, přátelská a milá. Jezdívala jsem od mých 17 let na tábor jako praktikantka. Na tento tábor se velice těším a společně si to užijeme.
Křížková Adéla

Bc. Jirková Aneta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Aneta a všichni mi říkají Anet. Je mi 23 let a studuji pedagogickou fakultu. Ráda se věnuji péči o děti a těm starším pomáhám se školou. Mám zkušenosti z různých programů pořádaných pro děti.
Aktivně chci trávit volný čas s dětmi, protože mě to zkrátka moc baví a stále mě to učí novým věcem. Mezi mé koníčky patří četba, hra na klavír, tanec, cyklistika a lyžování.
Bc. Jirková Aneta