Baziková Petra

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 38 let

O mně: Říkají mi Bazi nebo Bazička. Pracuji jako učitelka MŠ a práci s dětmi se věnuji 25 let. Během své kariéry jsem si rozšířila obzory o instruktora plavání dětí ve věku 3 - 10let. V létě veškerý volný čas patří dětem (pobytové tábory + příměstské plavecké tábory). Vymýšlím a připravuji pestrý, a někdy i pěkně střelený program pro Vaše nejmenší. Většinou na táborech pro nejmenší dětem supluji náhradní maminku.
Baziková Petra

Kuklová Šárka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj!
Od malička jsem jezdila na všechny možné druhy táborů, od skautských, přes cyklistický, jezdecký až po military. Všechny jsem si vždy velice užila a proto se chci účastnit dál jako vedoucí, abych pomohla i dalším dětem si prázniny užít naplno.
Mám za sebou střední školu v oboru veterinární asistentka a jazykovou školu angličtiny.
Jako vedoucí jsem byla na mini-military v roce 2020, 2021 a 2022.
Na táboře Můj první tábor v roce 2022.
Kuklová Šárka

Hárovníková Adéla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Adéla a studuji Ekonomické lyceum v Táboře. Dělám atletiku, ráda jezdím na kole, plavu a lyžuji. Jsem veselá, mám smysl pro humor a nemám ráda nudu. Miluji pobyt v přírodě a zvířata. Nejraději se však věnuji dětem a kamarádům. Prázdniny obvykle trávím na táborech s partou skvělých přátel.
Hárovníková Adéla

Dytrtová Nicolle

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Nicolle a tento rok mi je 19let. Studuju na střední škole třetím rokem v oboru servírka. Mám ráda běhání a malování a další věci. Již od svého dětství jsem prázdniny trávila na táborech a mohu říci, že vždy mám radost, když děti mají na tváři úsměv.
Dytrtová Nicolle

Zachařová Anna Marie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj,
jmenuju se Anna a pracuji jako Praktická sestra. Už od 6 let jezdím každý rok na jeden nebo více letních táborů.
Ráda vyrábím, kreslím a vybarvuji mandaly, plavu a ráda pracuji s dětmi. Jsem přátelská a starostlivá.
Hodně času trávím čtením, procházkami, plaváním a vyráběním všeho možného.
Zachařová Anna Marie

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana