Bc. Cvik Mikuláš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Mé jméno je Mikuláš, pro některé Miky, pro jiné zase Prokop. Je jedno, jakou přezdívkou mě oslovíš, slyším na všechno. Jsem táborník tělem i duší, a právě táborové zkušenosti mě přivedly na studia Fakulty tělesné kultury, kde si momentálně snažím dodělávat magisterský titul v oboru učitelství tělesné výchovy. Kromě toho, že si v létě užívám pohody na táborech, tak jsem čerstvým učitelem tělesné výchovy na Obchodní akademii v Kostelci nad Orlicí. Jak je vidno, tak krom táborů je moje srdcová záležitost i sport, a to v jakékoliv formě. Táborníkem jsem se stal už v první třídě a zůstalo mně to až do dnes. Nedokážu si léto bez táborových radovánek představit. Tak neváhej a pojeď s námi!
Bc. Cvik Mikuláš

Pejšová Marcela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Zdravím! :)
Jmenuji se Marcela a jsem absolventkou jazykového gymnázia v Brně. Momentálně studuji Univerzitu Palackého v Olomouci, obor Trenérství a sport - pedagogika volného času. S tábory mám zkušenosti jako praktikantka i jako vedoucí. Práce s dětmi mě velmi baví. Jsem také asistentka trenérky synchronizovaného plavání a trenérka klasického plavání, takže ke sportování mám velmi blízko. Budu se co nejvíce snažit, aby děti našly zalíbení ve sportu a v aktivitách provozovaných v přírodě.
Pejšová Marcela

Běhoun Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, mé jméno je Tomáš. Jsem student a momentálně studuji na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích. Mám za sebou Střední průmyslovou školu strojní a stavební v Táboře. Od svých 7 let pravidelně jezdím na letní tábory s CK Topinka, každý rok. Sport mě baví, zejména fotbal, který hraju od dětství a stále ho provozuji. Rád se zapojuji do sportovních i jiných her, které lze hrát venku v přírodě, a rád pomáhám s jejich organizací. Považuji letní tábory za jednu z nejlepších aktivit a rád bych předal své nadšení i ostatním dětem. Přijď s námi a v létě si užijme skvělý čas. AHOOOJ!

Akce pro CK TOPINKA:
2020-Bradavice (Varvažov)
2021-Bradavice (Varvažov)
2021-Nerf Arena (Varvažov)
2022-Bradavice (Varvažov)
2022-Bradavice (Na Baronu)
2023-Bradavice (Varvažov)
2023-Bradavice (Na Baronu)
Běhoun Tomáš

Mrzena Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Matěj. Mám vystudovanou Střední průmyslovou školu v Táboře a momentálně studuji na Vysoké škole technické v Českých Budějovicích. Mezi mé koníčky patří samozřejmě sport, jako třeba volejbal, basket a fotbal, který hraji už od dětství. Není nic lepšího než trávit s kamarády čas venku. Na letní tábory jsem jezdil jako malý kluk, bohužel jsem s tím přestal po pár letech a mrzí mě to doteď. Proto si tyto vzpomínky rád připomenu ještě jednou!
Mrzena Matěj

Musilová Karolína

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Karolína. Mám vystudovanou Obchodní akademii v Kostelci nad Orlicí a chystám se jít na vysokou školu. Když mě chcete najít, tak hledejte v bazénu, na atletickém stadionu nebo v tanečním studiu. Jsem trenérka v Taneční skupině Neon, kde trénuji děti od 8 do 15 let. Sama tančím už 13 let, takže by se dalo říct, že tím žiju. Na tábory jezdím už od malička a časem ze mě vyrostla oddílová vedoucí. Léto bez táborů, her a srandy není nic pro mě.
Musilová Karolína