Mgr. Kohout Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Noska Daniel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj všem, jmenuji se Dan a jsem studentem Masarykova gymnázia v Plzni. Kromě studia, v němž se nejvíce zajímám o angličtinu a matiku, se ve svém volném čase bavím především sportem. Nejradši mám tenis a florbal, ale zvládnu ťuknout i fotbálek. Kromě dalších různých her mám zápal pro všechno, co dělám, a občas dokážu být i vtipný. Práci s dětmi, ale i s ostatními lidmi si užívám a na všechny se těším v létě, kde společně zažijeme něco neopakovatelného.
Noska Daniel

Bardoun Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Zdravíčko, jmenuji se Adam a jsem studentem Masarykova gymnázia v Plzni. Zajímám se o chemii, fyziku a angličtinu. Ve svém volném čase se rád věnuji sportu, čtení, sledování seriálů a hraní deskových nebo počítačových her. Hraji tenis a dělám hasičský sport. Rád si ale také zahraji florbal nebo volejbal, přestože mé výkony za moc nestojí. Práce s dětmi mi není úplně cizí, protože už třetím rokem dělám instruktora mladých hasičů. Práce s dětmi je pro mě velmi naplňující, i když dokáže být velmi náročná. Považuji se za poměrně trpělivého a zábavného člověka, umím si dělat legraci jak z ostatních, tak ze sebe. Těším se na společné zážitky na některém z letních táborů od CK Topinka.
Bardoun Adam

Opatřilová Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Kristýna. V současné době se uplatňuji v profesi "sportovní a rekondiční masér". Mezi mé záliby patří sport (hlavně atletika), zvířátka, hudba, procházky v přírodě. Ve volném čase dělám trenérku atletiky mladšího žactva a kondiční atletiku v Ostravě-Vítkovicích. Tato činnost mě velmi baví a naplňuje, jelikož miluji atletiku a děti samotné. Jsem spolehlivá, přátelská, flexibilní, starostlivá a kreativní. :)
Opatřilová Kristýna

Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Bc. Mankovicky Michaela

Funkce: Zdravotník
Věk: 37 let

O mně: S cestovní kanceláří Topinka spolupracuji již od roku 2016. Mnoho z vás mě již zná. Jsem zdravotní sestra a máma dvou dětí, které jezdí na tábory se mnou. Jakožto máma a sestra zároveň mám bohaté zkušenosti v péči o děti a náctileté. Tábory mám velice ráda, děti jsou na zdravotce u mě vždy vítány a nemusí se bát.
Bc. Mankovicky Michaela