Mgr. Kohout Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Kruchinová Veronika

Funkce: Lektor
Věk: 23 let

O mně: Studuji na střední škole Anglicko-německé akademii, obor sportovní management v Praze. Od malička se věnuji aktivně fotbalu. V 16 letech jsem si udělala licenci na fotbalového trenéra (asistenta), tudiž trénuji ve Slavii U7 kluky. Na fotbalový tábory od CK TOPINKA jezdím již několik let. Dále se ráda věnuji airsoftu, ráda běhám a dělám MMA. Nyní hraju v SK SLAVIA
PRAHA fotbal.
Kruchinová Veronika

Žurková Kateřina

Funkce: Lektor
Věk: 25 let

O mně: Studovala jsem na SŠ Kostka obor pedagogické lyceum a nyní pokračuji se studiem na Ostravské univerzitě, kde studuji obor Učitelství pro mateřské školy. Mám také praktické zkušenosti jak z táborového prostředí, tak z působení v MŠ i v ZUŠ.
Ve volném čase nejradši zpívám, hraju na ukulele, kreslím, fotím a taky jezdím na skateboardu.
Moje nejoblíbenější barva je černá. A taky růžová a žlutá.
Žurková Kateřina

Mudr Šustková Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let
Mudr Šustková Jana