Bc. Hladký Petr

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Petr. V současné době studuji Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy s oborem Učitelství základů společenských věd a dějepis. Při studiu působím jako učitel na Klasickém gymnáziu Modřany v Praze 12, kde učím výchovu k občanství a dějepis. Pro CK Topinka pracuji již od roku 2012 a byl jsem již téměř na všech typech táborů. Nejčastěji jste mě mohli potkat na Adventure Weeku, ale vyzkoušel jsem si třeba i English camp nebo tábor v zahraničí. Mám rád poezii, historii, umění, filosofii, hudbu, ale samozřejmě také akci, adrenalin a skvělou společnost. Budu se na vás těšit!
Bc. Hladký Petr

Kašková Petra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jsem Péťa a jsem studentkou všeobecného lékařství. Mám moc ráda děti jakéhokoli věku, a to je také jedním z důvodů, proč se chci stát dětskou lékařkou. Mezi mé největší záliby patří tanec, zpěv, lyžování, cyklistika, plavání a dobrodružství všeho druhu. Od malička pravidelně jezdím na různé tábory, nejdřív jako účastník a dnes už jako vedoucí nebo zdravotník. Jsem spolehlivá, přátelská a pro každou legraci, tak doufám, že si ji spolu pořádně užijeme!
Kašková Petra

Mašková Anežka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Anežka a letos završuji své osmileté vzdělávání na gymnáziu v Praze. Kdykoli mi to čas dovolí, tak se aktivně věnuji vzdušné akrobacii na šálách. Táborů jsem se účastnila jako malá a mám na ně jen ty nejlepší vzpomínky. Tak doufám, že si společně vytvoříme spoustu dalších!
Mašková Anežka

Prokopová Sandra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj!
Jmenuji se Sandra, ale preferuji přezdívku Sandy :) Je mi 19 let, tento ročník je mým posledním při studiu na gymnáziu a budu pokračovat (pokud se zadaří) na vysoké škole.
Mezi mé zájmy patří například lukostřelba, procházky s mým milovaným hafanem, a různé jiné sportovní aktivity. Letos již třetím rokem povedu příměstský tábor právě s lukostřelbou, takže nějaké zkušenosti s dětmi mám :D
Těším se na společné zážitky!
Prokopová Sandra

Vlčková Šárka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Studuji na SZŠ Vinohrady. Již třináct let chodím do skautského oddílu, z toho čtyři roky se aktivně podílím na chodu oddílu a přípravám na letní třítýdenní tábor. Také jezdím na školy v přírodě nebo plavecké výcviky jako instruktor. Ve volném čase se věnuji hudbě, kresbě, malbě a sportům.
Vlčková Šárka

Mgr. Šímová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jsem Andy a pracuji jako učitelka na ZŠ. Ráda poznávám nové lidi, zkouším nové a zajímavě věci a nebojím se výzev.
Mám smysl pro humor i zodpovědnost.
Jsem spolehlivá, komunikativní a samostatná.
Mám ráda cyklistiku, snowboarding, hudbu, četbu a cestování.
Mgr. Šímová Anna