Bc. Hladký Petr

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Petr. V současné době studuji Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy s oborem Učitelství základů společenských věd a dějepis. Při studiu působím jako učitel na Klasickém gymnáziu Modřany v Praze 12, kde učím výchovu k občanství a dějepis. Pro CK Topinka pracuji již od roku 2012 a byl jsem již téměř na všech typech táborů. Nejčastěji jste mě mohli potkat na Adventure Weeku, ale vyzkoušel jsem si třeba i English camp nebo tábor v zahraničí. Mám rád poezii, historii, umění, filosofii, hudbu, ale samozřejmě také akci, adrenalin a skvělou společnost. Budu se na vás těšit!
Bc. Hladký Petr

Gothová Nela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jsem Nelča. Studuji na fakultě biomedicínského inženýrství a ve volných chvílích doučuji děti ze základní a střední školy. Ve volném čase plavu, posiluji nebo spím.
Gothová Nela

Kašková Petra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jsem Péťa a jsem studentkou všeobecného lékařství. Mám moc ráda děti jakéhokoli věku, a to je také jedním z důvodů, proč se chci stát dětskou lékařkou. Mezi mé největší záliby patří tanec, zpěv, lyžování, cyklistika, plavání a dobrodružství všeho druhu. Od malička pravidelně jezdím na různé tábory, nejdřív jako účastník a dnes už jako vedoucí nebo zdravotník. Jsem spolehlivá, přátelská a pro každou legraci, tak doufám, že si ji spolu pořádně užijeme!
Kašková Petra

Fričlová Kateřina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Káťa. Narodila jsem se v roce 2001 v Pardubicích. Každé léto trávím na táborech. Jezdím i na školy v přírodě a adaptační kurzy. Práce s dětmi mě baví, proto jsem se rozhodla pro studium pedagogické fakulty v Olomouci, kde studuji již čtvrtým rokem, obor učitelství prvního stupně ZŠ. Od tohoto roku také učím na ZŠ v Olomouci. Mezi mé zájmy patří cestování, hra na klavír. Ze sportů mě baví například volejbal, basket nebo plavání.
Fričlová Kateřina

Dostálová Dominika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Dominika a jsem studentkou na jazykovém gymnáziu, letos maturuji! Je mi 19 let, jsem z Prahy a ve volném čase se věnuji sportům a čtení. Již několik let pracuji jako chůva, pravidelně hlídám dvě děti našich známých.
Ráda poznávám nová místa a nové kamarády, se kterými zažiji spoustu zábavy!
Dostálová Dominika

Veverková Adéla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahój, jmenuji se Áďa. Právě dokončuji své studium na Klasickém gymnáziu Modřany. Mimo studium docházím jako dobrovolník hlídat dvě děti s PAS ve věku 5 let a 10 let. Svůj volný čas ráda trávím se svým psem Mango a sportovními aktivitami.
Veverková Adéla

Vlčková Šárka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Studuji na SZŠ Vinohrady. Již třináct let chodím do skautského oddílu, z toho čtyři roky se aktivně podílím na chodu oddílu a přípravám na letní třítýdenní tábor. Také jezdím na školy v přírodě nebo plavecké výcviky jako instruktor. Ve volném čase se věnuji hudbě, kresbě, malbě a sportům.
Vlčková Šárka

Mgr. Šímová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jsem Andy a pracuji jako učitelka na ZŠ. Ráda poznávám nové lidi, zkouším nové a zajímavě věci a nebojím se výzev.
Mám smysl pro humor i zodpovědnost.
Jsem spolehlivá, komunikativní a samostatná.
Mám ráda cyklistiku, snowboarding, hudbu, četbu a cestování.
Mgr. Šímová Anna