Bohata Ondřej

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: HLAVNÍ VEDOUCÍ
Profesionální tanečník zaměřený na taneční styly Hip-hop, street dance, dancehall, vogue, wacking, street jazz aj.
Narodil se v Litoměřicích, kde se jako malý věnoval komerčnímu aerobiku. Od 14 let závodně tančil a následně i choreografoval v taneční škole DMC Revolution. Následně se přesunul do Mostecké taneční skupiny Institute of TOG, kde získal s týmem titul vice-mistr Evropy. Aktuálně ho můžete vidět tančit v mnoha předních pražských muzikálech a s taneční skupinou IF dancers tanečně doprovázet přední české zpěváky a akce.
Bohata Ondřej

Brada Filip

Funkce: Odborný lektor
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Filip, je mi 22 let. Jsem profesionální muzikálový umělec. Miluju zpěv, tanec a herectví. Na taneční taboře vás naučím základy latinsko-amerického tance, jazz dance a Caribic dance. Také si spolu zahrajeme spousty her a najdu ve vás tu pravou taneční hvězdu.
Za svou uměleckou kariéru mám na kontě účinkování v muzikálech Fantom opery, Wicked, Okno mé lásky, Czech Cabaret show, Láska nebeská, Bratři a aktuálně nastudovávám nový muzikál s Jackem Ledeckým s názvem Zapomeňte na Shakespeara.
Moc se na Vás těším!!
Brada Filip

Ženíšková Pavla

Funkce: Odborný lektor
Věk: 22 let

O mně: Ahoj,

jmenují se Pájí a pocházím ze Šumavy. Po celou dobu svého dětství jsem jezdila na letní tábory a vždy jsem si je moc užívala a doteď mám spoustu krásných zážitků. Poté, co jsem opustila základní školu a nastoupila na střední školu (obor cestovní ruch), jsem opustila i táborový svět. Po pár letech mi táborová dobrodružství začala chybět, a tak jsem se rozhodla vrátit zpět, tentokrát na pozici vedoucího. Letos mě čeká již 4. táborová sezóna na této pozici.

S dětmi aktivně pracuji po celý rok. V rámci svého studia (Učitelství pro 1.stupeň) docházím každý týden na praxi na základní školu, doučuji matematiku, jsem lektorka na adaptačních pobytech a školách v přírodě. V zimě působím, jako instruktorka v lyžařské škole.

Svůj volný čas trávím ráda s přáteli, pobytem v přírodě a sportovními aktivitami. Volný čas věnuji také dobrovolnické činnosti na větších sportovních akcích v Jižních Čechách.

Ráda přijímám nové výzvy a jdu do neznáma, pokud si myslím, že mě kroky posunou vpřed.

Doufám, že uvidím u dětí úsměv na tváři a šťastný pocit ze hry.

Těším se na nové i na známé tváře táborníků i tábornic :D
Ženíšková Pavla

Sehnoutková Veronika

Funkce: Odborný lektor
Věk: 28 let

O mně: TANEC
Lektorka muzikálového tance (jazz, moderna, contemporary, balet...)

Účinkovala/účinkuje v muzikálech:
ČARODĚJKA
SHREK muzikál
ROBINSON
FANTOM OPERY

Ahoj! Jmenuju se Verča a jsem profesionální tanečnice a akrobatka!
Vystudovala jsem taneční konzervatoř, kde jsem získala velké množství zkušeností v oboru BALET a MODERNÍ STYLY TANCE.
Aktuálně působím na muzikálové scéně v muzikále FANTOM OPERY v Goja music hall, muzikále ROBINSON v Divadle Na Maninách. K tomu se s kolegou věnujeme akrobatické show, kde doslova létám vzduchem, hihi :-) Další mojí vášní je fire show, kde se zaměřuji na tanec s opravdovým ohněm!
Sehnoutková Veronika

Podzimková Veronika

Funkce: Odborný lektor
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, jsem Veronika a na Dance campu se postarám o tvoji fyzičku! Jsem vyškolenou instruktorkou dance, fitness a sportovního aerobiku. Sama jsem se aerobiku věnovala 15 let. Mé týmy se postupně vybojovali až na Mistrovství Evropy a dokonce i na Mistrovství SVĚTA.
Na táboře se budu starat nejen o tvou fyzičku, ale i o ZÁBAVU!!
Těším se na fajn taneční týden plný tance, her, soutěží a skvělého kolektivu :)
Podzimková Veronika

Ipri Alexandra

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let
Ipri Alexandra

Alačkova Andrea

Funkce: Zdravotník
Věk: 20 let

O mně: Zdravím všechny, jsem studentkou z Brna a letos se se mnou potkáte jako se zdravotnicí na Růžené. Krom zdravotnictví se také věnuji širokospektrálnímu vzdělávání dětí, tanci a můžete mě potkat i na graplingu nebo MMA. Těším se na vás:)
Alačkova Andrea