Bc. Borešová Klára

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentkou Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Kromě školy a táborů jsem zaměstnaná jako lektorka zájmových kroužků pro mateřské školy, kde učím angličtinu, sportovní nebo dramatický kroužek. Práci s dětmi u CK Topinka se věnuji od roku 2017, kdy jsem se zúčastnila svého vůbec prvního táboru a jednoduše řečeno, na táborech jsem se našla. Každou akci si užívám na 100 % a snažím se, aby to tak vnímaly i děti. Proto se mi vždy těžce loučí, když od nás odjíždí ty stmelené party, které ze začátku mezi sebou sotva promluvily. Co se týče mých vlastností, můžu o sobě říct, že jsem přátelská, obětavá, spravedlivá, týmová hráčka, která nemá ráda podrazy nebo neupřímné jednání.
Bc. Borešová Klára

Kazimírová Veronika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Verča a jsem studentka oboru Diplomovaný zdravotní laborant. Od mala jsem jezdila na tábory, které mi velmi přirostly k srdci. Později jsem se účastnila jako lektorka adaptačních kurzů pro střední školy. Mám ráda přírodu, sport a společnost zvídavých dětí kolem sebe. Těším se na náš společně prožitý týden plný zábavy a dobrodružství.
Kazimírová Veronika

Mgr. Hrabovská Miroslava

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, volám sa Mirka a tento rok som úspešne dokončila štúdium mikrobiológie na Masarykovej Univerzite v Brne. Odmalička milujem prírodu a zaujímam sa o všetko, čo sa v nej deje. Zbožňujem zvieratá, prechádzky v prírode, cudzie mi ale nie sú ani rôzne kreatívne činnosti. Tábory som si zamilovala už ako dieťa a lepšie strávený prázdninový čas si neviem si predstaviť ani teraz. Preto robím všetko preto, aby si aj vaše deti odniesli z tábora čo najkrajšie zážitky a kamarátov, na ktorých budú spomínať celý život. Veľmi rada trávim čas s deťmi a už teraz sa teším na všetkých nových kamarátov a dobrodružstvá, ktoré spolu zažijeme.

Pre CK Topinka:
2020 - Malý přírodovědec (lektor)
2021 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Výtvarný tábor (oddielový vedúci)
2022 - English camp (oddielový vedúci)
Mgr. Hrabovská Miroslava

Podraská Kamila

Funkce: Zdravotník
Věk: 24 let

O mně: Práce s menšími dětmi je přesně to, čemu se chci v životě věnovat, proto jsem se i rozhodla studovat pedagogickou školu. Velmi ráda rozvíjím sportovní dovednosti dětí, sama jsem sportovkyně, věnuji se závodně florbalu. Cizí mi ale nejsou ani jiné sporty. Když mě potkáte, tak nejspíš budu mít úsměv na rtech, ten neodkládám. Věřím, že tábor může být pro menší děti ta správná cesta k samostatnosti, proto se do jeho realizace ochotně zapojuji. Umím trpělivě vysvětlovat, nezkazit žádnou legraci a dětem dopřát pocit výjimečnosti.

Akce pro CK Topinka:
2017 - Varvažov - Hotel Transylvánie/Underworld
2018 - Varvažov - Cesta kolem světa v 21. století
2019 - Varvažov - Dobrodružství rudých tváří
2020 - Varvažov - Bradavice
2021 - Růžená - Cesta do středozemě
2022 - Krkonoše - Lyžařský a snowboardový tábor
2022 - Černá Hora - adrenalin a moře
2023 - Krkonoše - Lyžařský a snowboardový tábor
2023 - Růžená - Avatar
2023 - Černá Hora - adrenalin a moře
2023 - Růžená - Adventure week 3
2023 - Růžená - Adventure week 2
2024 - Malá Úpa - Lyžařský a snowboardový tábor
Podraská Kamila