Bc. Borešová Klára

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem studentkou Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Kromě školy a táborů jsem zaměstnaná jako lektorka zájmových kroužků pro mateřské školy, kde učím angličtinu, sportovní nebo dramatický kroužek. Práci s dětmi u CK Topinka se věnuji od roku 2017, kdy jsem se zúčastnila svého vůbec prvního táboru a jednoduše řečeno, na táborech jsem se našla. Každou akci si užívám na 100 % a snažím se, aby to tak vnímaly i děti. Proto se mi vždy těžce loučí, když od nás odjíždí ty stmelené party, které ze začátku mezi sebou sotva promluvily. Co se týče mých vlastností, můžu o sobě říct, že jsem přátelská, obětavá, spravedlivá, týmová hráčka, která nemá ráda podrazy nebo neupřímné jednání.
Bc. Borešová Klára

Petruška Ondřej

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Ondra, na dětské tábory jezdím již čtvrtým rokem jako zdravotník, ale také jako vedoucí převážně airsoftových táborů. Tomuto sportu se věnuji již sedmým rokem, a to především působením v klubu 3PARA Olomouc. Tato jednotka se zabývá reenactingem britských výsadkářů, přesněji 1 Pl, A Coy, 3 PARA, The Parachute regiment, 16th Air Assault Brigade. Snažíme se o co nejvěrnější napodobení našeho vzoru v letech 2006–2008
Petruška Ondřej

Boreš Tomáš

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a jsem studentem Masarykovy univerzity a její pedagogické fakulty. S CK Topinka jezdím už třetím rokem jako vedoucí a mám za sebou různé druhy táborů, od českých NERF táborů po zahraniční tábory ve Španělsku. Věřím, že s dětmi se nikdy nenudíme a oni se nebudou nudit na našich táborech, nevěříte? Tak se přijeďte přesvědčit.
Boreš Tomáš

Munkhbaatar Purevtsengel

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, říká se mi Donna a studuji grafický design interiéru a exteriéru. Jezdívala jsem s CK Topinka
jako účastník, když jsem byla mladší. Teď už sama jezdím jako vedoucí, třeba s dětmi do Španělska.
Všechny moje brigády a práce většinou zahrnovaly děti, takže už nějakou zkušenost mám.
Jsem nekonfliktní, přátelská a pracovitá:).
Munkhbaatar Purevtsengel