Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Kavka Martin

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, něco málo o mně: jmenuji se Martin Kavka, studuji prvním rokem Fakultu tělesné kultury na Univerzitě Palackého v Olomouci. Jsem na oboru Tělovýchova a sport, baví mě práce s dětmi, hlavně když se jedná - jak jinak -- o sport. Jsem tu pro všechny děti, které budou potřebovat pomoci nebo poradit a něco nového se naučit. :-)
Kavka Martin

Bc. Lauterbach David

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 25 let

O mně: Pocházím ze Žamberka, kde jsem prožil své dětství. Dále jsem se vydal na střední průmyslovou školu do Rychnova nad Kněžnou, kde jsem si vybral obor strojírenství a rozhodl se v tomto odvětví i nadále pokračovat na VUT v Brně.
Většinu volného času věnuji nejvíce sportování všeho druhu (orientační běh, florbal, běžky, plavání...), přátelům a rodině. Tábory mě provázejí od mých 15 let, kdy jsem začal jezdit jako táborník, až dodnes, kdy jezdím jako táborový vedoucí.
Bc. Lauterbach David