Ing. Bryxová Pavla

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 30 let

O mně: Jmenuji se Pája a na naše tábory jezdím už od roku 2006. Poprvé jsem jela jako táborník na celotáborovou hru ZOO. Jezdila jsem do Varvažova tak dlouho, až jsem jednoho dne přerostla ve vedoucí. Naše tábory jsou už víc jak 15 let nepostradatelnou součástí mého léta.

Baví mě na nich především vymýšlet nové zapeklité hry a příběhy, u kterých děti ztratí pojem o dění kolem. Pro mě je to skvělá forma aktivní dovolené, kde si člověk odpočine od městského shonu a zároveň dělá něco, co má smysl.
Ing. Bryxová Pavla

Fürstenzeller Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adam a na náš tábor jsem poprvé jel v roce 2011 a bavilo mě to tak moc, že jsem od té doby nevynechal ani jeden rok! Nejvíc ze všeho mě baví potkávání nových kamarádů, táboráky a diskotéky.
Fürstenzeller Adam

Bryxová Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Na tábor jezdím od svých 6 let, nejvíc na něm mám ráda naši rodinnou partu a že se na něj spousta dětí s radostí vrací. Hry jsou zábavné a každý rok jiné. Je mi 19 let, stále studuji a závodně jachtařím.
Bryxová Lucie

Klíma Richard

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, jsem Ríša a je mi 26 let. Ačkoliv jsem toho jako dítě na tábory moc nenajezdil, jako vedoucího mě náš tábor chytil a už nepustil. Starám se hlavně o to, aby program probíhal hladce a všichni se dobře bavili. U táboráku vezmu do ruky kytaru a sportování mi taky není cizí.
Klíma Richard

Lodrová Lenka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lenka a na tábory jezdím od svých 11 let. Jelikož je mi nyní již 25, můžu s klidným srdcem říct, že náš tábor se pro mě za tu dobu stal takovým druhým domovem, kam si ráda jezdím odpočinout. Mezi děti nikdy nemám problém zapadnout jak povahou, tak svou výškou (a to bohužel nemyslím děti nejstarší). Mou specializací je zpívání u táboráků, ale především čtení pohádek na dobrou noc - proto každá přivezená knížka je vždy vítána!
Lodrová Lenka

Gregorková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Na tomto táboře jsem strávila hodně krásných let jako dítě. Když jsem sem v jedenácti letech začala jezdit, moc mě tábor bavil, vždycky jsem si celý pobyt moc užila. Proto mě teď baví umožňovat stejné možnosti a pocity dalším novým dětem, které třeba k našemu táboru přilnou stejně tak, jako tenkrát já.
Gregorková Tereza

Znamenáčková Kristýna

Funkce: Zdravotník
Věk: 47 let
Znamenáčková Kristýna

Mullerová Pavlína

Funkce: Zdravotník
Věk: 28 let

O mně: Pocházím z vesničky Polepy, kousek od Litoměřic.
Mám vystudovanou kosmetickou školu + pedagogické minimum se zkouškou složenou v Praze.
Jako dítě jsem jezdila na tábory a nyní mě velice těší pomáhat s jejich organizací a vedením dětí.
Mullerová Pavlína