Ing. Bryxová Pavla

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 30 let

O mně: Jmenuji se Pája a na naše tábory jezdím už od roku 2006. Poprvé jsem jela jako táborník na celotáborovou hru ZOO. Jezdila jsem do Varvažova tak dlouho, až jsem jednoho dne přerostla ve vedoucí. Naše tábory jsou už víc jak 15 let nepostradatelnou součástí mého léta.

Baví mě na nich především vymýšlet nové zapeklité hry a příběhy, u kterých děti ztratí pojem o dění kolem. Pro mě je to skvělá forma aktivní dovolené, kde si člověk odpočine od městského shonu a zároveň dělá něco, co má smysl.
Ing. Bryxová Pavla

Klíma Richard

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, jsem Ríša a je mi 26 let. Ačkoliv jsem toho jako dítě na tábory moc nenajezdil, jako vedoucího mě náš tábor chytil a už nepustil. Starám se hlavně o to, aby program probíhal hladce a všichni se dobře bavili. U táboráku vezmu do ruky kytaru a sportování mi taky není cizí.
Klíma Richard

Fürstenzellerová Kristina Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem Áňa, mám za sebou dva roky vysokoškolského studia ergoterapie na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a tři sezony v roli oddílové vedoucí na táboře ve Varvažově. Tento tábor znám od svých deseti let, kdy jsem se ho zúčastnila jako dítě poprvé. Byl to tenkrát široko daleko jediný tábor vhodný pro děti s bezlepkovou dietou, což byl také můj případ. Vracela jsem se od té doby každý rok, nikoli pouze kvůli dietě, která je samozřejmě skvělá, ale především kvůli dobré partě kamarádů a zajímavému táborovému programu. Práci s dětmi se věnuji i v průběhu školního roku, poskytuji doučování a před pandemií jsem asistovala při vedení kurzu capoeiry pro děti.
Fürstenzellerová Kristina Anna

Fürstenzeller Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adam a na náš tábor jsem poprvé jel v roce 2011 a bavilo mě to tak moc, že jsem od té doby nevynechal ani jeden rok! Nejvíc ze všeho mě baví potkávání nových kamarádů, táboráky a diskotéky.
Fürstenzeller Adam

Bryxová Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Na tábor jezdím od svých 6 let, nejvíc na něm mám ráda naši rodinnou partu a že se na něj spousta dětí s radostí vrací. Hry jsou zábavné a každý rok jiné. Je mi 19 let, stále studuji a závodně jachtařím.
Bryxová Lucie

Středová Marcela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 47 let

O mně: Do Varvažova jezdím už několik let. Mám to tam ráda a pokaždé se těším na skvělou partu dětí a vedoucích. Vždy mám pro děti připravené nějaké výtvarné tvoření - korálky, bužírky, origami a jiné. Ráda zpívám a kreslím.
Středová Marcela

Vican Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, mé jméno je Honza a jako vedoucí jedu na tábor počtvrté. Baví mě jakkoli pomáhat s programem a dělat vše, co je zrovna potřeba pro hladký chod her. Ve volných chvílích si s dětmi rád zahraji fotbal, nebo cokoli jiného s míčem.
Vican Jan

Lodrová Lenka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lenka a na tábory jezdím od svých 11 let. Jelikož je mi nyní již 24, můžu s klidným srdcem říci, že náš tábor se pro mě za tu dobu stal takovým druhým domovem, kam si ráda jezdím odpočinout od práce a školy. Mezi děti nikdy nemám problém zapadnout jak povahou, tak svou výškou (a to bohužel nemyslím děti nejstarší). Mou specializací je zpívání u táboráků, ale především čtení pohádek na dobrou noc - proto každá přivezená knížka je vždy vítána!
Lodrová Lenka

Gregorková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Na tomto táboře jsem strávila hodně krásných let jako dítě. Když jsem sem v jedenácti letech začala jezdit, moc mě tábor bavil, vždycky jsem si celý pobyt moc užila. Proto mě teď baví umožňovat stejné možnosti a pocity dalším novým dětem, které třeba k našemu táboru přilnou stejně tak, jako tenkrát já.
Gregorková Tereza

Lainová Bára

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Barča. Od malička jezdím na tábory nejprve jako účastník, praktikant a nakonec i jako vedoucí. Ráda pracuji s dětmi, ať už se jedná o kroužky, doučování nebo právě tábory. I proto jsem se rozhodla pro studium UK Pedagogické fakulty obor Matematika se zaměřením na vzdělávání. Také velmi ráda sportuji a chodím do přírody.
Aktuálně jsem na mateřské a studuji.
Lainová Bára

Bc. Mankovicky Michaela

Funkce: Zdravotník
Věk: 37 let

O mně: S cestovní kanceláří Topinka spolupracuji již od roku 2016. Mnoho z vás mě již zná. Jsem zdravotní sestra a máma dvou dětí, které jezdí na tábory se mnou. Jakožto máma a sestra zároveň mám bohaté zkušenosti v péči o děti a náctileté. Tábory mám velice ráda, děti jsou na zdravotce u mě vždy vítány a nemusí se bát.
Bc. Mankovicky Michaela