Opatřilová Kristýna

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Kristýna. V současné době se uplatňuji v profesi "sportovní a rekondiční masér". Mezi mé záliby patří sport (hlavně atletika), zvířátka, hudba, procházky v přírodě. Ve volném čase dělám trenérku atletiky mladšího žactva a kondiční atletiku v Ostravě-Vítkovicích. Tato činnost mě velmi baví a naplňuje, jelikož miluji atletiku a děti samotné. Jsem spolehlivá, přátelská, flexibilní, starostlivá a kreativní. :)
Opatřilová Kristýna

Beluská Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Studuji druhým rokem krajinářskou architekturu na FA ČVUT. Moc ráda pracuji s dětmi. Tábory jsem jako malá milovala a chci si to zkusit i z druhé strany, a to být vedoucím. Jezdila jsem s CK Topinka na Adventure Week.
Beluská Eliška

Chromcová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj všichni! Jmenuju se Anička. Pochazím z Moravy z Olomouce a jsem pro každou srandu i špatnost. Můžeme se znát z minulého roku, kde jsem si s vámi užívala léto. Mám ráda psy, baví mě trávit čas s přáteli, v přírodě, ale i sportovat a dozvídat se a poznávat nové věci i lidi. Jsem studentkou oboru radiologický asistent, který mě velmi baví a naplňuje.
Těším se opět na tento ročník, kdy poznám nové i staré tváře a užijeme si spolu letní dny plné zábavy, zážitků a sluníčka!
Chromcová Anna

Moravcová Michaela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Zdravíčko!
Jsem Míša a budu na vás dohlížet jakožto táborová zdravotnice. V současnosti studuji, po gymnáziu mířím na vysněnou medicínu. Zajímá mě vše okolo lidského těla a první pomoci, jako dobrovolník se proto uplatňuji v Českém červeném kříži. Ve volném čase mě najdete nejpravděpodobněji někde v přírodě, s knížkou v ruce nebo za plotnou. Ráda sportuju, hraju na kytaru, rybařím a skládám Rubikovu kostku. Letní tábory jsou pro mě srdcovka a měla jsem příležitost je poznat jako účastník i jako vedoucí. Co bych ještě o sobě prozradila? Jsem vždycky pro férovost a každou výzvu, co stojí za vyzkoušení.
Moravcová Michaela

Hromádková Michaela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj!
Jmenuji se Míša a momentálně studuji Mikrobiologii a genové inženýrství. Jako malá jsem ráda jezdila na tábory a i teď vyrážím do přírody kdykoliv můžu. Mezi moje záliby patří horolezectví, pečení, jízda na kole a na bruslích. Rok jsem vedla šachový kroužek a od roku 2020 si přivydělávám jako lektorka angličtiny a češtiny.
Řekla bych o sobě, že jsem zodpovědná, ale pro každou legraci.
Už se na vás moc těším.
Hromádková Michaela