Opatřilová Kristýna

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Kristýna. V současné době se uplatňuji v profesi "sportovní a rekondiční masér". Mezi mé záliby patří sport (hlavně atletika), zvířátka, hudba, procházky v přírodě. Ve volném čase dělám trenérku atletiky mladšího žactva a kondiční atletiku v Ostravě-Vítkovicích. Tato činnost mě velmi baví a naplňuje, jelikož miluji atletiku a děti samotné. Jsem spolehlivá, přátelská, flexibilní, starostlivá a kreativní. :)
Opatřilová Kristýna

Ženíšková Pavla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj,

jmenují se Pájí a pocházím ze Šumavy. Po celou dobu svého dětství jsem jezdila na letní tábory a vždy jsem si je moc užívala a doteď mám spoustu krásných zážitků. Poté, co jsem opustila základní školu a nastoupila na střední školu (obor cestovní ruch), jsem opustila i táborový svět. Po pár letech mi táborová dobrodružství začala chybět, a tak jsem se rozhodla vrátit zpět, tentokrát na pozici vedoucího. Letos mě čeká již 4. táborová sezóna na této pozici.

S dětmi aktivně pracuji po celý rok. V rámci svého studia (Učitelství pro 1.stupeň) docházím každý týden na praxi na základní školu, doučuji matematiku, jsem lektorka na adaptačních pobytech a školách v přírodě. V zimě působím, jako instruktorka v lyžařské škole.

Svůj volný čas trávím ráda s přáteli, pobytem v přírodě a sportovními aktivitami. Volný čas věnuji také dobrovolnické činnosti na větších sportovních akcích v Jižních Čechách.

Ráda přijímám nové výzvy a jdu do neznáma, pokud si myslím, že mě kroky posunou vpřed.

Doufám, že uvidím u dětí úsměv na tváři a šťastný pocit ze hry.

Těším se na nové i na známé tváře táborníků i tábornic :D
Ženíšková Pavla

Kočárek Martin

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin, je mi 21 let a mám rád pohyb všeho druhu. Momentálně působím jako šéftrenér v trampolínovém centru. No není to vysněná práce? :-D Od 17 let jezdím pravidelně několik turnusů za sezónu a od té doby jsou pro mě tábory neodmyslitelnou součástí léta.
Kočárek Martin

Chromcová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj všichni! Jmenuju se Anička. Pochazím z Moravy z Olomouce a jsem pro každou srandu i špatnost. Můžeme se znát z minulého roku, kde jsem si s vámi užívala léto. Mám ráda psy, baví mě trávit čas s přáteli, v přírodě, ale i sportovat a dozvídat se a poznávat nové věci i lidi. Jsem studentkou oboru radiologický asistent, který mě velmi baví a naplňuje.
Těším se opět na tento ročník, kdy poznám nové i staré tváře a užijeme si spolu letní dny plné zábavy, zážitků a sluníčka!
Chromcová Anna

Synek Michal

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Je mi 19 let, pocházím z Prahy. Rád sportuji, věnuji se především fotbalu a volejbalu, aktuálně studuji na víceletém gymnáziu. Sám jsem byl účastníkem spousty táborů s CK. Těším se na aktivně strávený čas spolu s táborníky.
Synek Michal

Mgr Heráková Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Pracovník AČR stážující na jednotkách intenzivní péče. Aktivní člen Českého červeného kříže, člen krizového týmu PSP pro Moravskoslezský kraj, First responder a účast na mnoha dalších projektech v oblasti zdravotnictví.

Účast na školách v přírodě, táborech ve střediscích Růžená i Varvažov.
Zdravotník na LDT v Itálii, Chorvatsku a Španělsku.
Mgr Heráková Anna