Opatřilová Kristýna

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Kristýna. V současné době se uplatňuji v profesi "sportovní a rekondiční masér". Mezi mé záliby patří sport (hlavně atletika), zvířátka, hudba, procházky v přírodě. Ve volném čase dělám trenérku atletiky mladšího žactva a kondiční atletiku v Ostravě-Vítkovicích. Tato činnost mě velmi baví a naplňuje, jelikož miluji atletiku a děti samotné. Jsem spolehlivá, přátelská, flexibilní, starostlivá a kreativní. :)
Opatřilová Kristýna

Šlégr Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 38 let
Šlégr Lukáš

Benečková Johana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentkou Pedagogické fakulty UK. V září jsem nastoupila do školky, kde se dětem mohu věnovat naplno každý den. Ráda trávím s dětmi čas, protože mají úplně jiný pohled na svět a rozhodně s nimi nikdy není nuda. A co by si člověk mohl od života víc přát, než mít před sebou každý den plný výzev a dobrodružství? Na letní tábory jezdím už několik let a baví mě to stále víc.
Benečková Johana

Bc. Militká Soňa

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Kdybych měla popsat sama sebe, řekla bych, že jsem veselá, energická a přátelská, se smyslem pro spravedlnost a zábavu. Miluji vyrážet na různá dobrodružství s přáteli, ať už noční pochody nebo víkend na vodě. Vždy jsem hlavně ráda, pokud má moje aktivita nějakou přidanou hodnotu - ať už poznám nové lidi nebo se něco nového naučím. To je také věc, kterou se snažím předat dětem na táborech.

Jsem ráda, pokud i děti chápou, proč danou hru hrajeme, a není to pro ně něco, co "prostě musí". Ideálně, pokud jim to dá něco navíc. I proto je mi velmi blízká zážitková pedagogika.

Z toho důvodu jsem v roce 2018 absolvovala kurz Zážitková pedagogika v praxi I a už se nemůžu počkat pokračování, jen co to covid dovolí.

Jako táborová vedoucí/lektorka mám už dlouhou zkušenost - letos pojedu už 8. rokem.

Nejprve jsem jezdila jako praktikantka, následně jako oddílová vedoucí. Od roku 2018 jezdím pod CK Topinka, hned od prvního roku na adrenalinové akce. Mám za sebou následující campy:

Zip Zap Camp (2018)
Pevnost Boyard (2018)
Azurové prázdniny aneb tábor v Chorvatsku (2019)
a opakovaně Adventure week 2 (2019, 2020, 2021).

Jako lektorka jsem rovněž byla na škole v přírodě založené na zážitkové pedagogice (2019).

Mimo CK jsem v loňském roce vedla příměstský tábor v Týně nad Vltavou jako hlavní vedoucí.
Bc. Militká Soňa

Hromádková Michaela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj!
Jmenuji se Míša a momentálně studuji Mikrobiologii a genové inženýrství. Jako malá jsem ráda jezdila na tábory a i teď vyrážím do přírody kdykoliv můžu. Mezi moje záliby patří horolezectví, pečení, jízda na kole a na bruslích. Rok jsem vedla šachový kroužek a od roku 2020 si přivydělávám jako lektorka angličtiny a češtiny.
Řekla bych o sobě, že jsem zodpovědná, ale pro každou legraci.
Už se na vás moc těším.
Hromádková Michaela