Opatřilová Kristýna

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Kristýna. V současné době se uplatňuji v profesi "sportovní a rekondiční masér". Mezi mé záliby patří sport (hlavně atletika), zvířátka, hudba, procházky v přírodě. Ve volném čase dělám trenérku atletiky mladšího žactva a kondiční atletiku v Ostravě-Vítkovicích. Tato činnost mě velmi baví a naplňuje, jelikož miluji atletiku a děti samotné. Jsem spolehlivá, přátelská, flexibilní, starostlivá a kreativní. :)
Opatřilová Kristýna

Chromcová Anna

Funkce: Lektor
Věk: 21 let

O mně: Ahoj všichni! Jmenuju se Anička. Pochazím z Moravy z Olomouce a jsem pro každou srandu i špatnost. Můžeme se znát z minulého roku, kde jsem si s vámi užívala léto. Mám ráda psy, baví mě trávit čas s přáteli, v přírodě, ale i sportovat a dozvídat se a poznávat nové věci i lidi. Jsem studentkou oboru radiologický asistent, který mě velmi baví a naplňuje.
Těším se opět na tento ročník, kdy poznám nové i staré tváře a užijeme si spolu letní dny plné zábavy, zážitků a sluníčka!
Chromcová Anna

Vaněk Adam

Funkce: Lektor
Věk: 21 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Adam a je mi 19 let. Jsem ze středočeského kraje kousek od Prahy. Dokončil jsem střední uměleckou školu s oborem grafického designu. V říjnu nastupuji na vysokou školu s oborem online marketing. Mám rád zvířata-hlavně psy a kočky:) Jsem aktivní a soutěživý, baví mě sport a volný čas trávím ve fitku.
Vaněk Adam

Müllerová Hana

Funkce: Lektor
Věk: 20 let

O mně: 18ti letá holka, co má ráda přírodu a je pro každou srandu. Adventure week jsem si jako ûčastník pokaždé užila, těším se, až se na to budu moct podívat i z pohledu vedoucí. Většinou jsem docela klidný člověk, skoro nic mě nerozhodí. Jsem kreativní člověk.
Müllerová Hana

Bc Václavek Richard

Funkce: Lektor
Věk: 29 let

O mně: Pocházím z Luhačovic a vystudoval jsem Fakultu Tělesné kultury v Olomouci. Mezi mé záliby patří jízda na kole, plavaní, potápění, lezení po stěně či posilovaní. Sport dělám celý svůj život a chtěl bych se mu věnovat ve svém životě i dále. Momentálně trénuji děti od 3 do 12 let v plavaní a je to krásný pocit, když člověk někomu předá zkušenosti a vidí výsledky.
Bc Václavek Richard

Bc. Petrovičová Zuzana

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Ahoj! Volám sa Zuzka, mám 25 rokov a pochádzam z malej dedinky na západe Slovenska. V českom mestečku Zlín som vyštudovala odbor Anglický jazyk pre manažérsku prax. Momentálne študujem učiteľstvo na univerzite v Olomouci, kde som aj členom študentskej organizácie ESN. Čo sa týka vyplnenia môjho voľného času - mám rada dlhé prechádzky v prírode, cestovanie, čítanie kníh, spoločnosť zvieratiek a detský smiech. V táboroch s deťmi sa cítim ako doma, dni strávené s nimi mi doslova dodávajú energiu a skvelú náladu.
Bc. Petrovičová Zuzana