Bc. Holan Miloslav

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Pocházím z Poděbradska, ale v současnosti trávím nejvíce času v Ústí nad Labem, kde studuji na Pedagogické fakultě Univerzity J.E. Purkyně. Práce s dětmi mě baví, proto se každé léto věnuji táborům, na které jsem jezdil už od mala a vždy se moc těšil na zajímavé soutěže, hry, pobyt v přírodě a nové kamarády. Když jsem odrostl z věku táborového účastníka, začal jsem se na táborech podílet nejprve jako praktikant, později i jako oddílový či hlavní vedoucí. Mám zkušenosti nejen s tábory v Čechách, ale i se zahraničními destinacemi (Černá Hora, Chorvatsko, Řecko). Při tvorbě tábora je pro mě velmi důležité, abychom si na táboře nejen užili spoustu zábavy, ale aby se děti i něčemu novému přiučily. Ve volném čase se věnuji sportování, sborovému zpěvu, natáčení videí a fotografování.
Bc. Holan Miloslav

Hron Marek

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Studuji žurnalistiku na Univerzitě Karlově a v budoucnu bych se chtěl zaměřit na sportovní žurnalistiku. Velice mě baví práce s dětmi, proto se každoročně podílím na dětských táborech a různých dětských dnech. Mezi mé záliby patří sport a hudba. Od mala se aktivně věnuji fotbalu, jehož svět mi otevřelo EURO 2004. Jsem přátelský, nekonfliktní a nezkazím žádnou legraci. Už se moc těším na skvělý týden plný sportu.
Hron Marek

Kaš Petr

Funkce: Zdravotník
Věk: 24 let

O mně: Jsem student střední strojírenské školy v Brně. Baví mě adrenalinové sporty jako je snowboard, skateboard, wakeboard a airsoft. Také jsem byl 8 let aktivním členem Vodní záchrané služby města Brna. Bohužel jsem musel svou činnost ukončit kvůli škole. Rád pracuji s dětmi, jelikož si s nimi dobře rozumím a dokážu ocenit jejich kreativitu a vynalézavost.
Kaš Petr