Bc. Holan Miloslav

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Pocházím z Poděbradska, ale v současnosti trávím nejvíce času v Ústí nad Labem, kde studuji na Pedagogické fakultě Univerzity J.E. Purkyně. Práce s dětmi mě baví, proto se každé léto věnuji táborům, na které jsem jezdil už od mala a vždy se moc těšil na zajímavé soutěže, hry, pobyt v přírodě a nové kamarády. Když jsem odrostl z věku táborového účastníka, začal jsem se na táborech podílet nejprve jako praktikant, později i jako oddílový či hlavní vedoucí. Mám zkušenosti nejen s tábory v Čechách, ale i se zahraničními destinacemi (Černá Hora, Chorvatsko, Řecko). Při tvorbě tábora je pro mě velmi důležité, abychom si na táboře nejen užili spoustu zábavy, ale aby se děti i něčemu novému přiučily. Ve volném čase se věnuji sportování, sborovému zpěvu, natáčení videí a fotografování.
Bc. Holan Miloslav

Vavřinová Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Pocházím z Prahy a studuji učitelství matematiky na MFF UK. Ve svém volném čase se věnuji hudbě a tancování, kromě toho ráda běhám a sportuji. Na letní dětské tábory jezdím již od mala a nejraději mám zábavné originální táborové hry a pobyt v přírodě. Ráda trávím čas s dětmi a věřím, že si tábor společně užijeme.
Vavřinová Lucie

Teplá Daniela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Daniela Teplá, dálkově studuji Vyšší odbornou školu sociálně právní a pracuji jako vychovatelka ve školní družině. Několik let hraji na kytaru a flétnu. Ráda sportuji (kolo, in-line brusle, lyže, běh, míčové hry). Ráda pracuji s dětmi, mé dovednosti jsem mohla využít při souvislých pedagogických praxích ve školní družině. Jsem přátelská, milá a nekonfliktní osoba se smyslem pro humor. Ráda poznávám nové lidi a učím se novým věcem. Těším se na vás.

PRO CK TOPINKA:
2019 Škola v přírodě Varvažov
2019 Malý vědátor (lektor)
2019 Nerf arena Camp (lektor)
2020 Miniadventure Česko (lektor)
2020 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího)
2021 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího - 2 turnusy)
2022 Nerf arena camp (lektor)
Teplá Daniela

Marian Demeter

Funkce: Lektor
Věk: 22 let

O mně: Dobrý den, jmenuji se Demeter Marián. Jako malíý jsem jezdil na tábory. Nejdříve jako dítě a postupem času jsem se stal pomocníkem a následně vedoucím oddílu. Na táboře bych chtěl ukázat dětem,že si mohou užít léto i bez internetu. Všichni víme, že největší a nejlepší vzpomínky máme z táborů.
Jsem sportovní typ, dělám parkour, freerunning, fotbal a míčové hry. A samozřejmě také nemám nic proti posezení a popovídání si s lidmi o životě.
Marian Demeter

Petruška Ondřej

Funkce: Zdravotník
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Ondra, na dětské tábory jezdím již čtvrtým rokem jako zdravotník, ale také jako vedoucí převážně airsoftových táborů. Tomuto sportu se věnuji již sedmým rokem, a to především působením v klubu 3PARA Olomouc. Tato jednotka se zabývá reenactingem britských výsadkářů, přesněji 1 Pl, A Coy, 3 PARA, The Parachute regiment, 16th Air Assault Brigade. Snažíme se o co nejvěrnější napodobení našeho vzoru v letech 2006–2008
Petruška Ondřej

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana