Lexa Patrik

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Pocházím z Prahy.
Airsoftu a všemu okolo tohoto zeleného sportu se věnuji zhruba jedenáct let. Pár let jsem vedl svůj airsoftový tým, se kterým jsem se zúčastňoval spousty zajímavých akcí.
Se svými zkušenosti se rád podělím a co nejvíce bych toho rád předal dále. Pro CK Topinka jsem jezdil dlouhou dobu jako oddílový vedoucí nebo instruktor airsoftové části programu, ale tato sezóna bude pro mě již několikátá za sebou v roli hlavního vedoucího. Za těch pár let máme své pevné jádro vedoucích, na které se mohu spolehnout. Rovněž spolupracuji s Tamis airsoft jako instruktor airsoftových her. V současné době pracuji jako servisní technik v airsoftové prodejně v Praze, rád předám zkušenosti i z této oblasti .
Airsoftu a všemu s tím spojenému se věnuji aktivně až do dnešních dní, letos jsme se s naším týmem zúčastnili těch nejzajímavějších airsoftových akcí, co u nás v republice máme. Například "Operace Kandahár" nebo zahraniční akce na Chorvatském ostrově Mrčara, která probíhala na bývalé vojenské a ponorkové základně.
Lexa Patrik

Bc. Kolářová Lenka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lenka a jsem z Prahy. Už třetím rokem studuji ČVUT fakultu dopravní, konkrétně leteckou dopravu.
Zajímám se o dopravní letadla a baví mě s nimi i cestovat po světě. Od malička tancuji současný tanec.
Jako malá jsem osm let jezdila na letní tábor na Trnávku, kde jsem získala spoustu zkušeností týkající se přežití v přírodě. Letos to bude má pátá sezóna a moc se těším.
Bc. Kolářová Lenka

Musil Marek

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marek. Pocházím z malé vesničky poblíž Brna. Airsoftu se věnuji již od malička. Nyní se účastním i větších akcí, jako je například Lizzard, Kandahar atd. Zkušenosti mám z oblasti CQB, taktiky Policie a z určité části i zelené taktiky. Vzhledem k tomu, že jsem ještě "nedávno" jezdil jako dítě na tyto tábory, tak vím zcela přesně, co děti baví a přejí si na táboře zažít. Celý koncept tábora proto sestavuji tak, aby si maximální požitek odnesli jak děti, tak i vedoucí. Na letošní tábor 2022 vymýšlíme excelentní celotáborovou hru, kterou Růžená zažila v předešlém roce a děti si ji neskutečně vychvalovaly. Hra bude opět probíhat nonstop po celou dobu tábora! Každý táborník se vžije do své předem připravené role a bude plnit nevídané úkoly. Hra bude propracovaná do nejmenšího detailu. Pokud si chcete tábor užít na 100 % a přiučit se i nové věci, tak určitě jeďte se mnou a s mým týmem. Těšíme se na vás!
Musil Marek

Herynek Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Zdar, ahoj, jmenuji se Jenda a pocházím z malé vesničky nedaleko města Mníšek pod Brdy.
Od malička jsem aktivním skautem, proto mi příroda a přežití v ní není cizí. Ze skautského prostředí mám více než čtyřleté zkušenosti s vedením dětí a dětských táborů. Díky mému zájmu o armádu a vojenskou historii jsem si vysloužil přezdívku Serža. Druhým rokem jsem také členem Skautské ochranné služby, se kterou zajišťujeme bezpečnost a zdravotnickou podporu nejen skautských akcí ale také akcí různých dětských a sportovních organizací.
Ve svém volném čase se věnuji airsoftu a orientačnímu běhu.
Herynek Jan

Kopecký Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Jmenuji se Matěj, Airsoftem žiju již 7. rokem. Účastnil jsem se větších akcí Lizzard/Kandahar. studuji bezpečnostně-právní činnost. Věnuji se první pomoci. Účastnil jsem se rovněž několika cvičení, největší bylo Rescue Marathon. Rád sdílím své zkušenosti a znalosti jak z Airsoftu, tak Military.
Kopecký Matěj

Ludwig Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Pocházím z malého městečka nedaleko Brna. Už od malička jsem měl kladný vztah k přírodě a také k armádě. Airsoftu jsem se začal věnovat někdy okolo roku 2005 a v posledních letech se mu věnuji i na MILITARY úrovni. Vedu airsoftový kroužek při SVČ Rosice, jsem instruktor v lanovém parku a všemožným adrenalinovým aktivitám se věnuji celý rok.
V minulosti jsem působil jako pedagog volného času, nebo jako zdravotník a hlavní vedoucí letních táborů. Od roku 2017 sloužím v aktivních zálohách AČR.
Ludwig Lukáš

Matějček Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Honza a Airsoftu/Military se věnuji už 12 let. Studoval jsem na policejní škole v Ostravě a momentálně jsem vojákem Armády České Republiky. Díky mé práci mám možnost trénovat s profesionálními vojáky a také policisty. Moc rád se podělím o tyto znalosti s táborníky a naučím je něco nového. Mým dalším koníčkem jsou překážkové závody, cvičení a sebeobrana.
Matějček Jan

Lexa Weinlichová Tereza, Dis.

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jsem učitelkou na základní umělecké škole. Airsoft hraji rekreačně v malém týmu již 8 let a s ním se účastním různých airsoftových akcí.
Tato sezóna pro mě bude sedmou s CK Topinka, dále jsem spolupracovala s Tamis airsoft, pro které jsem jezdila jako instruktor airsoftových her.
Těším se na další úspěšnou sezónu!
Lexa Weinlichová Tereza, Dis.

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš