Lexa Patrik

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Pocházím z Prahy.
Airsoftu a všemu okolo tohoto zeleného sportu se věnuji zhruba jedenáct let. Pár let jsem vedl svůj airsoftový tým, se kterým jsem se zúčastňoval spousty zajímavých akcí.
Se svými zkušenosti se rád podělím a co nejvíce bych toho rád předal dále. Pro CK Topinka jsem jezdil dlouhou dobu jako oddílový vedoucí nebo instruktor airsoftové části programu, ale tato sezóna bude pro mě již několikátá za sebou v roli hlavního vedoucího. Za těch pár let máme své pevné jádro vedoucích, na které se mohu spolehnout. Rovněž spolupracuji s Tamis airsoft jako instruktor airsoftových her. V současné době pracuji jako servisní technik v airsoftové prodejně v Praze, rád předám zkušenosti i z této oblasti .
Airsoftu a všemu s tím spojenému se věnuji aktivně až do dnešních dní, letos jsme se s naším týmem zúčastnili těch nejzajímavějších airsoftových akcí, co u nás v republice máme. Například "Operace Kandahár" nebo zahraniční akce na Chorvatském ostrově Mrčara, která probíhala na bývalé vojenské a ponorkové základně.
Lexa Patrik

Benda Jiří

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj jmenuji se Jirka a bydlím v Příbrami. Na tábory jezdím již od dětských let a když už jsem se nemohl táborů účastnit jako dítě, začal jsem jezdit jako vedoucí a později jako hlavní vedoucí. Mým velkým koníčkem je právě airsoft a vše s military tematikou spojené. Jsem pohodář a nezkazím žádnou legraci, jsem zapamatovatelný právě pro svůj smysl pro humor. Krásná školní letá bohužel už skončily, proto nemohu být součástí táborů jako dříve, vždy si snažím najít čas, abych mohl jet na tábor a tvořit zábavu a hry pro ostatní. Doufám, že předám své nadšení a zkušenosti zase dál.
Benda Jiří

Kadlecová Aneta

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, moje jméno je Aneta. Na tábory jezdím od svých 6 let a je to mým velkým koníčkem, léto bez táborů si už prakticky neumím představit. Jelikož už nemůžu na tábory jezdit jako dítě, rozhodla jsem se jít cestou vedoucí. Mojí velkou vášní je práce s dětmi a sport, proto také pracuji jako učitelka v Mateřské škole. Svůj volný čas rovněž trávím jako trenér juniorského cheerleadingového týmu. Sama o sobě si myslím, že jsem kreativní a nezkazím žádnou srandu. Těším se, až se v létě spolu uvidíme!
Kadlecová Aneta

Mikulec František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jako vedoucí na Růženou jezdím již řadu let, loni jsem jako vedoucí absolvoval celkem 6 táborů. Mám rád přírodu, hlavně tu českou. Mezi mé hlavní koníčky patří hraní na kytaru, střílení z luku, házení nožů, pohyb v přírodě, bushcraft a především alternativní způsoby přípravy kávy. Rád sportuju a cvičím. Mnoho let se věnuji airsoftu, bojovým uměním a reenactoringu.
Mikulec František

Zíka Simon

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Simon, airsoftem i militaristikou se zabývám téměř 6 let a to jak odborně, tak i volnočasově pro zábavu. Na tábory jezdím již od mala a často mě bavilo vypomáhat vedoucím, protože mám zkušenosti s přípravou vlastních akcí v okolí mého rodného města Prachatice, kde jsem před lety založil airsoftovou partu. Aktuálně se zabývám vedením reenactmentového klubu, se kterým pořádám dobové akce, a na Šumavě se zabýváme renovací československých pohraničních opevnění. Mám zkušenosti i se survivalem, který občasně provozuji s přáteli. Jsem pro každou zábavu, ale hlavně jsem spravedlivý a férový.
Zíka Simon

Matějček Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Honza a Airsoftu/Military se věnuji už 12 let. Studoval jsem na policejní škole v Ostravě a momentálně jsem vojákem Armády České Republiky. Díky mé práci mám možnost trénovat s profesionálními vojáky a také policisty. Moc rád se podělím o tyto znalosti s táborníky a naučím je něco nového. Mým dalším koníčkem jsou překážkové závody, cvičení a sebeobrana.
Matějček Jan

BcA. Hrdlička Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Nazdar! Jsem Honza a na táboře mě můžete potkat jako vedoucího. Sám jsem jako účastník absolvoval již několik ročníků Airsoft Campu v Růžené. Rád vzpomínám na tu spoustu skvělých zážitků a jsem rád, že pomůžu dalším zažít tohle úžasné dobrodružství. V civilu jsem vysokoškolským studentem a airsoft s vojenstvím patří mezi mé koníčky.
BcA. Hrdlička Jan

Procházka Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj!
Jmenuji se Lukáš a jsem z Českého Ráje. Už pár let sloužím u bojových jednotek AČR.
Ke vstupu do armády mě během 5-6 let co jsem jezdil jako účastník motivovaly právě tábory od CK Topinka, kde jsem měl možnost spoustu kluků z armády potkat a seznámit se s jejich prací.
Táhne mě veškerý pohyb a hlavně ten v lese, tak doufám, že budu moct tobě nebo Vašim dětem nějaké ty zkušenosti předat a motivovat je k aktivnímu stylu života.
Procházka Lukáš

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS

Dulayová Alica

Funkce: Zdravotník
Věk: 25 let
Dulayová Alica