Mgr. Ošťádalová Barbora

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Už moc se těším v létě na všechny malé i velké táborníky. Jmenuji se Barča a jsem studentkou Pedagogické fakulty v Olomouci. Práce s dětmi mě velmi baví a naplňuje. Tyto dva důvody mě dovedly až k trenérství aerobiku, kde trénuji děti všech věkových kategorií, od malých holčiček od 3 let až po mladé slečny do 15 let. Ráda sportuji a když je venku hezky, ráda se podívám do přírody. Mám za sebou už mnoho táborů nejen jako táborník, ale i jako instruktor a vedoucí. Ráda předám dětem své zkušenosti a naučím je něco nového. Vždy najdu tu správnou táborovou hru a úsměv pro každého táborníka :-)
Mgr. Ošťádalová Barbora

Bár Tadeáš

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 26 let

O mně: Ahoj!! Jmenuji se Tadeáš Bár, je mi 26 let a dostudoval jsem na Technické škole ve Varnsdorfu (obor strojař). Pocházím ze severních Čech z města Rumburk, ale momentálně žiji v Olomouci. Od 6 do 14 let jsem se věnoval fotbalu a 3 roky fitness. Jsem přátelský, milý a nekonfliktní člověk se smyslem pro humor, který rád poznává nové lidi. Na všechny se těším, bude to skvělý týden plný zábavy a nových věcí! :)
Bár Tadeáš

Kalina Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Na military tábory CK Topinka jezdím od samého začátku. A spolu s ostatními vedoucími jsem se podílel na jeho utváření od roku 2009. Jsem armádně založený a myslím, že mě to jen tak nepřejde. Na práci s dětmi i ostatními se každý rok moc těším.
Kalina Lukáš

Lhotka Radek

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Ráďa a už přes osm let jezdím s dětmi na tábory jako vedoucí. Jsem studentem Pedagogické fakulty v Olomouci. Práce s dětmi mě velmi baví, rád předávám nové poznatky a dovednosti. Zkušenost z letních táborů mě dovedla k doučování dětí a ke studiu vysoké školy. Rád vykouzlím úsměv a radost v obličeji každého táborníka. Rád trávím čas v přírodě se svým psem nebo čtu napínavou detektivku.

Zkušenosti:
2017-2018 soukromý učitel ve Studijním centrum BASIC
2011-2021 Dětské letní tábory se Studijním centrem BASIC
Lhotka Radek

Kureš Ondřej

Funkce: Odborný lektor
Věk: 24 let

O mně: Mé jméno je Ondřej Kureš. Vystudoval jsem úspěšně Gymnázium Karla Čapka a ve svém studiu pokračuji na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy. Od roku 2007 až do roku 2018 jsem jezdil s CK Topinka jako účastník a roku 2018 jsem se stal vedoucím. Má nejrozvinutější zkušenost je práce s dětmi. Tuto zkušenost jsem získal nejen jako vedoucí na táborech, ale i jako doučovatel. S dětmi rád pracuji a děti rády pracují se mnou. Snažím se jim být dobrým přítelem, ale vím moc dobře, kde končí zábava a začíná povinnost.
Kureš Ondřej

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS