Turczyk David

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Jmenuji se David Turczyk, narodil jsem se 28.12.1990 v Brně, kde také prozatím žiji. Nyní pracuji jako fitness trenér ve fitness v Brně a v The Little Gym, kde jsem lektorem nesportovní gymnastiky pro děti od 3 do 12 let. Už od 6 let sportuji, začal jsem s fotbalem, poté následovalo plavání a pak házená. Nyní se věnuji naplno fitness. Jezdím na házenkářské kempy do Třeboně, od roku 2008 jako hráč a od roku 2010 jako trenér. Od roku 2012 jezdím s CK Topinka na dětský tábor a ŠVP. Práce s dětmi mě baví a nadále v ní budu pokračovat.
Turczyk David

Bc. Pejšová Michaela

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 32 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Míša, narodila jsem se v Brně, kde jsem studovala a dodnes zde žiji, i když mezi tím občas bloumám někde po světě.
V současné době jsem na mateřské dovolené s dcerkou.

Jako malá holka jsem začala jezdit na tábory, kterých jsem za těch několik let stihla dost - klasické a vodácké a v zimě lyžařské na horách.

Vždy jsme se zajímala o sport a byla jsem k němu vedena, proto od útlého věku jezdím na lyžích, teď už ovšem preferuji snowboard, hrála jsem závodně volejbal a beachvolejbal. Volný čas využívám k procházce se svým psem, miluju knížky a moje největší hobby je cestování a fotografování.

Práce s dětmi je pro mě správně využitý čas, jsou mi inspirací a čas strávený s nimi mě neskutečně baví a naplňuje. Člověk se nikdy nenudí. Můžu o sobě říct, že jsem trpělivá, zodpovědná, komunikativní, nápaditá a veselá.

Už několik let působím jako profesorka magie v Bradavicích, kde s mladými kouzelníky čarujeme a bojujeme za svět kouzelníků.
Mimo to působím na akcích mudlů, kde s detektivy řešíme záhady, s mořeplavci brázdíme vody Chorvatska nebo s klukama vedeme nerf bitvy :)

Těším se na společné řádění na táboře! :)
Bc. Pejšová Michaela

Pejšová Marcela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Zdravím! :)
Jmenuji se Marcela a jsem absolventkou jazykového gymnázia v Brně. Momentálně studuji Univerzitu Palackého v Olomouci, obor Trenérství a sport - pedagogika volného času. S tábory mám zkušenosti jako praktikantka i jako vedoucí. Práce s dětmi mě velmi baví. Jsem také asistentka trenérky synchronizovaného plavání a trenérka klasického plavání, takže ke sportování mám velmi blízko. Budu se co nejvíce snažit, aby děti našly zalíbení ve sportu a v aktivitách provozovaných v přírodě.
Pejšová Marcela

Chmelová Markéta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jsem 21letá studentka oboru pediatrické ošetřovatelství na LF v Ostravě. Pocházím z okolí Beskyd a šestičlenné rodiny. Mám ráda přírodu i zvířata, a proto mám doma malou suchozemskou želvu. S dětmi pracuji už od mala, hlavně díky oddílů v TJ Sokol a příměstských táborů. Mohla bych o sobě říct, že jsem pečlivá, obětavá a trpělivá, ze stinných stránek trochu stydlivá, odměřená a pomaleji si zvykám na jiné prostředí. Ale snažím se s každým vycházet za dobře a ráda se přizpůsobím novým věcem. Umím dobře mluvit anglicky a německy na úrovni začátečníka.
Chmelová Markéta

Běhoun Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, mé jméno je Tomáš. Jsem student a momentálně studuji na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích. Mám za sebou Střední průmyslovou školu strojní a stavební v Táboře. Od svých 7 let pravidelně jezdím na letní tábory s CK Topinka, každý rok. Sport mě baví, zejména fotbal, který hraju od dětství a stále ho provozuji. Rád se zapojuji do sportovních i jiných her, které lze hrát venku v přírodě, a rád pomáhám s jejich organizací. Považuji letní tábory za jednu z nejlepších aktivit a rád bych předal své nadšení i ostatním dětem. Přijď s námi a v létě si užijme skvělý čas. AHOOOJ!

Akce pro CK TOPINKA:
2020-Bradavice (Varvažov)
2021-Bradavice (Varvažov)
2021-Nerf Arena (Varvažov)
2022-Bradavice (Varvažov)
2022-Bradavice (Na Baronu)
2023-Bradavice (Varvažov)
2023-Bradavice (Na Baronu)
Běhoun Tomáš

Mrzena Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Matěj. Mám vystudovanou Střední průmyslovou školu v Táboře a momentálně studuji na Vysoké škole technické v Českých Budějovicích. Mezi mé koníčky patří samozřejmě sport, jako třeba volejbal, basket a fotbal, který hraji už od dětství. Není nic lepšího než trávit s kamarády čas venku. Na letní tábory jsem jezdil jako malý kluk, bohužel jsem s tím přestal po pár letech a mrzí mě to doteď. Proto si tyto vzpomínky rád připomenu ještě jednou!
Mrzena Matěj

Bendová Adéla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adéla. Maturitní zkoušku jsem úspěšně složila na střední pedagogické škole v Berouně. Nyní pracuji, jako asistent pedagoga v MŠ ve Vlašimi. Mezi mé zájmy patří turistika, kreativní tvoření, tanec zumba, vztah k přírodě a jezdectví. Jsem společenská a usměvavá. Můj smích dokáže rozesmát všechny okolo. Na letní tábory jezdím už od dětství a vždy jsem si odvezla spoustu zážitků a nové kamarády. Na praxích v MŠ a ZŠ mě práce s dětmi bavila, proto jsem se rozhodla jet jako oddílový vedoucí. Letní tábory byly a nadále budou to nejlepší z celých prázdnin. Tak pojeď s námi zažít spoustu zábavy.
Bendová Adéla

Kulhavá Klára

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Klára, jsem letošní maturantka a mám v plánu pokračovat v dalším studiu. Už jako malé škvrně, výška mi asi bohužel zůstala, jsem byla vedena ke sportu. Začala jsem s tenisem. Poté přišla na scénu atletika a pokračovalo spoustu sportů jako florbal nebo basketbal. V dnešní době se však věnuji jen nohejbalu. Ve svém volném čase se věnuji také hře na klavír nebo svým blízkým. Přátelé mi vždy říkali, že jsem magnet na děti. Úsměv na dětské tváři mi je největší odměnou. Sama jsem v dětství jezdila na tábory a zažívala nové zážitky. Nyní bych tuto radost a své vzpomínky chtěla předat dál.
Kulhavá Klára

Tuček Filip

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj!
Jmenuji se Filip, jsem studentem Obchodní akademie v Čáslavi se zaměřením na finance, účetnictví a daňovou politiku státu. Už odmala jsem byl veden ke sportu. Začal jsem s atletikou a přes judo jsem se dostal až k párovým a formačním tancům, kynologii a volejbalu. Ve svém volném čase se věnuji hře na piano, kostelní varhany či hře na kytaru. Dále s partou vrstevníků hrajeme divadlo na Zámku Kačina. Zkušenosti s dětmi mám, neboť se starám o mladšího brášku. Na letní tábory jsem jezdíval jako malý a nyní bych chtěl tu radost, kterou jsem zažíval, předat i mladším dětem.
Těším se na Vás!
Tuček Filip

Zacha Marek

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Jmenuji se Marek a pracuji v Jihlavě. Mezi mé záliby patří sport - fitness, badminton, fotbal, kolo nebo volejbal. Dále také dělám rozhodčího v malé kopané. A samozřejmě mě také baví práce s dětmi, takže se na Vás těším !
Zacha Marek

Bc. Cvik Mikuláš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Mé jméno je Mikuláš, pro některé Miky, pro jiné zase Prokop. Je jedno, jakou přezdívkou mě oslovíš, slyším na všechno. Jsem táborník tělem i duší, a právě táborové zkušenosti mě přivedly na studia Fakulty tělesné kultury, kde si momentálně snažím dodělávat magisterský titul v oboru učitelství tělesné výchovy. Kromě toho, že si v létě užívám pohody na táborech, tak jsem čerstvým učitelem tělesné výchovy na Obchodní akademii v Kostelci nad Orlicí. Jak je vidno, tak krom táborů je moje srdcová záležitost i sport, a to v jakékoliv formě. Táborníkem jsem se stal už v první třídě a zůstalo mně to až do dnes. Nedokážu si léto bez táborových radovánek představit. Tak neváhej a pojeď s námi!
Bc. Cvik Mikuláš

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana